"Covid-19": Ķīnā un Dienvidkorejā ievērojami palēninās inficēšanās temps

TVNET/LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Ķīnā un Dienvidkorejā jaunā koronavīrusa gadījumu skaita pieaugums ir ievērojami palēninājies, liecina ceturtdien publicēti dati.

Ķīnā pēdējo 24 stundu laikā reģistrēti 15 jauni inficēšanās gadījumi un 11 nāves gadījumi, paziņoja Nacionālā veselības komisija. Jauno inficēšanās gadījumu skaits ir mazākais vienā diennaktī, kopš Ķīna pirms septiņām nedēļām sāka katru dienu ziņot par tiem.

Astoņi no jaunajiem infekcijas gadījumiem un 10 no jaunajiem nāves gadījumiem reģistrēti Hubei provincē, kur decembrī sākās jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 uzliesmojums.

Jaunā koronavīrusa infekcijas gadījumu skaits Ķīnā ir pieaudzis līdz 80 793, bet nāves gadījumu no Covid-19 skaits sasniedzis 3169.

Dienvidkoreja ceturtdien ziņoja par 114 jauniem infekcijas gadījumiem un sešiem jauniem nāves gadījumiem pēdējā diennaktī. Jauno infekcijas gadījumu skaits ir mazākais vienā diennaktī pēdējo divu nedēļu laikā.

Infekcijas gadījumu skaits Dienvidkorejā ir pieaudzis līdz 7869, bet nāves gadījumu skaits - līdz 66, informēja Korejas Slimību kontroles un novēršanas centrs.

Vairums infekcijas gadījumu Dienvidkorejā, tai skaitā 73 no jaunajiem gadījumiem, ir koncentrēti valsts dienvidaustrumu pilsētā Degu un tai apkārtesošajā Gjonsanpukto provincē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu