Airbnb piedāvā finansējumu miljons dolāru vērtībā jocīgu māju būvniecībai (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Airbnb

Sākot ar māju, kas izskatās gluži kā zābaks, citplanētiešu kuģis vai kartupelis, beidzot ar suņa veidola ēku – naktsmītņu portālā ir daudz dažādu unikālu piedāvājumu. Nu uzņēmums aicina  arhitektus un būvniecības entuziastus piedalīties konkursā un realizēt savu neparastāko projektu.

Uzņēmums šonedēļ nāca klajā ar jaunu konkursu, kas ļautu piepildīt visdīvainākos arhitektu sapņus. Desmit dizaineri, kas izcelsies ar fenomenālu mājas projektu, saņems Airbnb balvu – 100 000 ASV dolārus ieceres īstenošanai, vēsta uzņēmuma oficiālā mājaslapa. Konkursā var piedalīties ikviens, neatkarīgi no atrašanās vietas.

Visus projektus vērtēs pasaulslaveni arhitekti no Nīderlandes arhitektu biroja MVRDV, mākslinieki un arī aktieris, stila ikona – Billijs Porters.

“Vienīgā lieta, kas ir labāka par iziešanu no stila rāmjiem, ir citu iedvesmošana darīt tāpat,” oficiālajā paziņojumā teicis Porters. “Esmu saviļņots par iespēju piedalīties pasaules mēroga Airbnb projektā un meklēt pašas trakākās un iespaidīgākās mājas pasaulē.”

Dizaina entuziastu konkursam pieteiktos projektus vērtēs pēc to radošās pieejas, ilgtspējības, realizācijas iespējas un sociālās nozīmes. Uzņēmums uzsver, ka priekšroka tiks dota projektiem, kas izcelsies ar neparastu formu vai lokāciju, gudriem risinājumiem un arī vietām “ar stāstu”.  

Pieaugot patērētāju interesei par netradicionāliem īpašumiem, uzņēmums ir nolēmis mudināt arī citus radoši domājošus cilvēkus realizēt savu vistrakāko ideju. Pēdējos gados ir krietni pieaugusi interese pēc izīrējamiem apartamentiem dzirnavās, mikromājās vai būdiņās. Pērn meklēšanas pārlūkā ceļotāji par 70% biežāk ir meklējuši neparastus īpašumus.

Dizaineri var savus pieteikumus iesūtīt līdz 15. aprīlim, bet uzvarētāji tiks paziņoti 15. maijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu