"Kino Citadele" turpinās strādāt, bet ierobežos sēdvietu skaitu auditorijās

Teātri savas durvis slēdz
LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Kondoru Kalves" pirmizrāde kinoteātrī Splendid Palace
"Kondoru Kalves" pirmizrāde kinoteātrī Splendid Palace Foto: TVNET

Kinoteātris "Kino Citadele" turpinās strādāt, bet ierobežos sēdvietu skaitu auditorijās, liecina kinoteātra interneta vietnē publicētā informācija.

Auditorijās, kurās sēdvietu skaits pārsniedz 200, būs pieejamas 100 sēdvietas. Savukārt auditorijās, kurās sēdvietu skaits nepārsniedz 200, apmeklētājiem pieejamo vietu skaitu samazinās uz pusi.

Paziņojumā uzsvērts, ka visām šobrīd aktīvajām "Forum Cinemas" kino dāvanu kartēm par trīs mēnešiem tiek pagarināts to izmantošanas periods. Savukārt par dāvanu kartēm, kas iegādātas no kompānijas "Lieliska dāvana", "Forum Cinema" aicina sazināties ar interneta veikalu "Lieliska dāvana".

Savukārt lielākā daļa teātru līdz 14. aprīlim savas durvis slēdz pavisam. 

Ņemot vērā jaunā koronavīrusa izplatību, apmeklētājiem būs slēgts Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris.

Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Laura Leimane ziņo, ka teātrī no 13. marta līdz 14. aprīlim izrādes nenotiks ne Lielajā, ne Mazajā, ne arī Kamerzālē. Arī Latvijas Nacionālajā teātrī izrādes netiks rādītas.

Izrādes minētajā periodā tiks atceltas arī Latvijas Nacionālajā operā, un Janajā Rīgas teātrī.

Kā ziņots, Covid-19 izplatības mazināšanai valstī līdz 14. aprīlim izsludināta ārkārtēja situācija un noteikti dažādi ierobežojumi, tostarp aizliegts rīkot jebkādus pasākumus, kuros varētu pulcēties vairāk nekā 200 cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu