Baltijas valstīs krītas degvielas cenas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Statoil" degvielas uzpildes stacija.
"Statoil" degvielas uzpildes stacija. Foto: Ieva Čīka/LETA

Baltijas valstu galvaspilsētās šajā darba nedēļā degvielas cenas samazinājās, tostarp lielākais kritums bija vērojams Tallinā, kur degvielas cenas saruka par vairāk nekā 5%, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Tomēr neraugoties uz kritumu, dārgākais benzīns šonedēļ joprojām bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena aizvadītās darba nedēļas laikā saruka par 2,4% - līdz 1,204 eiro par litru, dīzeļdegvielas cena samazinājās par 2,5% un piektdien maksāja 1,144 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena saruka par 4,3% un bija 1,125 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 3,8% - līdz 1,015 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" degvielas cenas kritās visstraujāk. 95.markas benzīna cena saruka par 5,1% - līdz 1,299 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena krita par 5,9% - līdz 1,279 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstīs nemainījās un tāpat kā iepriekšējā piektdienā Rīgā bija 0,575 eiro, Tallinā - 0,69 eiro, bet Viļņā - 0,503 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu