Pārceļ rallijkrosa čempionāta pirmo posmu; izmaiņas arī blakusvāģu motokrosa kalendārā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: www.fiaworldrallycross.com

Piektdien uz nenoteiktu laiku pārcelts pasaules čempionāta rallijkrosā sezonas pirmais posms, informē rīkotāji. Sacensībām Katalonijā bija jānotiek 18. un 19.aprīlī.

"Kopā ar vietējo rīkošanas komiteju meklējam iespējas pārcelt sacensības uz citu datumu," teikts pasaules čempionāta organizatoru paziņojumā.

Pasaules čempionātā šajā sezonā paredzēti desmit posmi, no kuriem pirmais tagad paredzēts maija sākumā Portugālē. Astotais etaps notiks septembrī Latvijā.

Izmaiņas blakusvāģu motokrosa kalendārā

Tikmēr pasaules čempionātā blakusvāģu motokrosā Nīderlandē paredzētais sezonas pirmais posms no 19.aprīļa pārcelts uz 14.jūniju, bet 10.maijā Čehijā iecerētais otrais etaps tagad ielikts 21.jūnijā.

Beļģijas posms, kuram bija jānotiek 21.jūnijā, atcelts pavisam, bet Francijā plānotais etaps notiks 28.jūnijā vai 5.jūlijā. Pasaules čempionātā paredzēti vien desmit posmi, turklāt šosezon blakusvāģu motokrosisti nepiestās Latvijā.

Šonedēļ pamatīgas pārmaiņas piedzīvojis arī MXGP sezonas kalendārs. Atceļot tuvāko mēnešu laikā gaidāmos posmus, sezonas trešais etaps iecerēts 10.maijā Francijā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu