Dubras pārstāvētā "Oleksandriya" pirmajā līderu grupas spēle izcīna uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Dubra
Kaspars Dubra Foto: Sanita Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas futbola izlases aizsarga Kaspara Dubras pārstāvētā Ukrainas premjerlīgas vienība "Oleksandriya" sestdien pirmajā līderu grupas spēlē izcīnīja uzvaru.

"Oleksandriya" mājās ar 4:2 (1:1) uzvarēja Kovalvikas "Kolos".

Dubra savas komandas sastāvā aizvadīja visas 90 minūtes, taču ar rezultatīvām darbībām neizcēlās.

Vadības grožus spēlē 35.minūtē ieguva "Kolos", kad precīzi sita Staņislavs Sorokins. Dubras pārstāvētajam klubam īsi pirms došanās atpūtā izdevās panākt izlīdzinājumu, vārtus gūstot Dimitro Hrečiškinam. Oleksandrijas komandai otrā puslaika devītajā minūtē izdevās iegūt pārsvaru, jo "pendeli" nekļūdīgi izpildīja Vasīlijs Hricuks. Latvijas futbolista pārstāvētā vienība vārtus guva arī 64.minūtē, kad vēlreiz precīzs bija Hricuks.

Kad līdz mača beigām bija palikušas desmit minūtes, 2:3 panāca Volodimirs Lisenko, bet 89.minūtē vēl vienus vārtus "Oleksandriya" komandā guva Maksims Zaderaka.

Starp sešām komandām, kas sezonu turpina vadošajā grupā, "Oleksandriya" ar 40 punktiem 23 mačos ir piektā un par nieka diviem punktiem atpaliek no Čerņihivas "Desna".

Ukrainas čempionātā katra no 12 komandām aizvadīja divu apļu turnīru, pēc kura pirmās sešas vienības turpina cīņu par titulu, bet sešas vājākās komandas spēkojas par vietas saglabāšanu spēcīgākajā čempionātā. Arī otrajā posmā komandas aizvada divu apļu turnīru.

Pirmajā posmā "Oleksandriya" ar 37 punktiem bija piektā, kamēr Andreja Cigaņika pārstāvētā Luhanskas "Zorja" iekrāja 43 punktus, kas ļāva ieņemt trešo pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu