Multfilma "Uz priekšu" saglabā 1. vietu. Kinoindustrijai viena no sliktākajām nedēļām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Uz priekšu" ("Onward")
"Uz priekšu" ("Onward") Foto: publicitātes

Jaunā studijas "Pixar" animācijas filma "Uz priekšu" ("Onward") šonedēļ saglabājusi 1. vietu Ziemeļamerikas kinoteātru topā, taču kopumā kino industrija piedzīvojusi smagu kritumu koronavīrusa epidēmijas dēļ, ziņo "collider.com".

Nedēļas griezumā filma, kas vēsta par diviem brāļiem elfiem, kuri dzīvo garlaicīgā priekšpilsētā pasaulē, kuru apdzīvo dažādas mistiskas radības, iekasējusi 10,5 miljonus dolāru. Lai atkal sameklētu zudušo maģiju, elfi dodas piedzīvojumiem bagātā ceļojumā, lai atrastu to vietu, kur maģija vēl ir sastopama.

Filmas režisors Dens Skenlons, kura iepriekšējais "Pixar" studijā darbs bija animācijas filma "Mošķīšu universitāte" ("Monsters University").

Filmas reklāmas rullītis.

Kopumā šī nedēļa varētu būt viena no sliktākajām pēdējo divdesmit gadu laikā. Pat pēc 11. septembra terorakta, kinoteātru apmeklējums bijis augstāks. Detalizētāki dati tiks publicēti pirmdien. 

2. vietā kristīgā drāma "I Still Believe" ar 9,5 miljoniem, bet top3 noslēdz Vina Dīzela jaunais grāvējs "Bloodshot". 

Filma stāsta par kareivi, kurš tiek atdzīvināts ar nano un biotehnoloģijas palīdzību. Manipulācijas padarījušas viņu par pārcilvēku, kurš ir tikpat kā neiznīcināms. Taču situācija kļūst nestabila, kad varonis sāk atcerēties savu iepriekšējo dzīvi un traumu, ko tā atstājusi. Viņu māc šaubas - vai var paļauties uz šīm «atmiņām»? 

Filmas "Bloodshot" reklāmas rullītis.

4. vietā mazbudžeta versija par neredzamo cilvēku - lente "The Invisible Man" ("Neredzamais cilvēks") ar "Kalpones stāsta" aktrisi Elizebeti Mosu un Oliveru Džeksonu Koenu galvenajās lomās.

Austrāliešu šausmu filmu veidotāja Lī Vanela (Leigh Whannell) lente, kuras budžets bija nieka septiņi miljoni, trešās nedēļas nogalē iekasējusi 6 miljonus dolāru, tādējādi kopējos ieņēmumus palielinot līdz 52 miljoniem.

"The Invisible Man" ("Neredzamais cilvēks")
"The Invisible Man" ("Neredzamais cilvēks") Foto: publicitātes

Anotācija: Neizturot vardarbības un agresijas pilnās attiecības ar bagāto un izcilo zinātnieku, Sesīlija (Elizabete Mosa) nakts melnumā aizbēg no mājām. Slēpties no pāridarītāja viņai palīdz māsa, bērnības draugs un viņa pusaugu meita. Drīzumā Sesīlija saņem ziņu, ka viņas bijušais draugs ir izdarījis pašnāvību, atstājot viņai mantojumā milzu bagātību. Jaunajai sievietei ir aizdomas, ka viņš savu nāvi ir inscenējis. Kad viņa piedzīvo virkni savādu un šausminošu atgadījumu, Sesīlija pamazām sāk zaudēt veselo saprātu, vienlaikus no visa spēka cenšoties pierādīt, ka viņu izseko kāds, kurš ir neredzams…

Filmas reklāmas rullītis.

Foto: Filmas "The Invisible Man" pirmizrāde.

5. vietā ar 5 miljoniem trilleris "The Hunt".

6. vietā sporta drāma ar Benu Afleku galvenajā lomā "The Way Back". Filma stāsta par basketbola treneri, kurš cīnās ar atkarību un cenšas iemācīt skolas komandas biedriem ticēt sev. Pats Bens Afleks atklāti stāsta, ka viņš ir bijis atkarīgs no alkohola cīņa ar šo atkarību ir bijusi ilga.

7. vietā Džims Kerijs un filma "Sonic The Hedgehog" ("Soniks: Filma"), kas balstīta uz kompānijas "Sega" izdotās tāda paša nosaukuma videospēļu franšīzes.

Foto: Pirmizrādi piedzīvo komēdija "Sonic The Hedgehog".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu