"Veselības centrs 4" palielina tiešsaistē pieejamo ārstu skaitu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Pieaugot pieprasījumam pēc attālinātām ārstu konsultācijām, "Veselības centrs 4" palielina tiešsaistē pieejamo ārstu skaitu, aģentūru LETA informēja "Veselības centrs 4" pārstāve Līga Putraima.

Viņa norādīja, ka, sabiedrībai reaģējot uz ārkārtas situāciju valstī, šīs nedēļas laikā strauji pieaudzis attālināto (on-line) ārstu konsultāciju pieprasījums, tādēļ rūpēs par pacientu veselību un medicīnas pakalpojumu pieejamību "Veselības centrs 4" filiāles un grupas uzņēmumi palielinājuši tiešsaistē pieejamo ārstu skaitu. 

Konsultācijām video platformā "www.doconline.lv" pieejami ģimenes ārsti un speciālisti - endokrinologi, dermatologi, kardiologs, dietologs, uztura speciālists, urologs, proktologs, asinsvadu ķirurgs un citi. On-line režīmā ārsti var izsniegt nepieciešamās e-receptes un izrakstus no pacientu ambulatorajām kartēm.

"Ņemot vērā situācijas nopietnību, runājam ar ārstiem, lai tuvākajās dienās vēl vairāk paplašinātu tiešsaistē pieejamo speciālistu skaitu un konsultāciju pieejamības laiku. Attālinātās konsultācijās labi varam palīdzēt pacientiem ar akūtām saslimšanām kā arī pacientiem ar hroniskām slimībām, kuriem nepieciešams izrakstīt e-receptes. Tomēr ir arī izmeklējumi, kurus nav iespējams veikt attālināti. Visas "Veselības centrs 4" filiāles un grupas uzņēmumu ārsti turpina darbu arī klātienē paaugstinātas drošības apstākļos," atzīst "Veselības centrs 4" valdes priekšsēdētājs Māris Rēvalds.

"www.doconline.lv" ir maksas video konsultāciju platforma, kas nodrošina medicīniskās aprūpes pieejamību neatkarīgi no pacienta atrašanās vietas. Konsultācijas tiešsaistē sniedz speciālisti no "Veselības centrs 4" filiālēm un grupas uzņēmuma "Capital Clinic Riga".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu