Princese Beatrise atceļ savas publiskās kāzas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Koronavīrusa pandēmijas skārusi arī karalisko ģimeņu privātās dzīves plānus - Jorkas princesei Beatrisei nākas atcelt savas sapņu kāzas.

Princeses Beatrises un viņas līgavaiņa, multimiljonāra Edoardo Mapelli Moci kāzu ceremonija bija paredzēta 29. maijā Svētā Džeimsa pilī.

Karaliskā ģimene ir atcēlusi publisko pasākumu - kāzu viesu pieņemšanu pie karalienes Elizabetes II Bekingemas dārzā. 

Bekingemas pils pārstāvis vēsta: "Beatrise un Mapelli Moci ļoti cer apprecēties, taču tikpat labi zina par nepieciešamību izvairīties no nevajadzīgiem riskiem pašreizējos apstākļos. Viņi apzinās valdības ieteikumus attiecībā gan uz vecāku ģimenes locekļu labklājību, gan uz lieliem cilvēku pulcēšanās pasākumiem. Tāpēc plānotā pieņemšana Bekingemas pils dārzos nenotiks."

Pāris, protams, var laulāties tuvinieku lokā, bet plānotās publiskās kāzas pagaidām ir atceltas. 

Foto: Reuters/ScanPix

Pāra attiecības esot sākušās pērnā gada septembrī. Edoardo, kurš ir grāfs un nekustamo īpašumu aģents, ievācas pie princeses Beatrises Svētā Džeimsa pilī, kur šobrīd pāris pavada lielāko daļu sava laika.

Princese Beatrise strādā par biznesa vadības konsultanti, lielāko daļu sava laika pavadot starp Londonu, Vindzoru un Ņujorku.

Edoardo pagātnē ir attiecības, kurās dzimis dēliņš Vulfijs. Edoardo ir veiksmīgs uzņēmējs. Viņa krusttēvs ir Kristofers Šalē, kas ir bijušā premjera Deivida Kamerona tuvs draugs. Diemžēl, Šalē aizgāja aizsaulē, un Edoardo ar princesi Beatrisi 2011. gadā satikās viņa bērēs, ilgu laiku esot vien draugi. 

Princese Beatrise ir prinča Endrjū un Sāras Fergusones meita. 

Foto: Reuters/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu