Jaunais dziedātājs Kriss Noa laiž klajā EP "Distance" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kriss Noa (Chris Noah)
Kriss Noa (Chris Noah) Foto: Filips Šmits

Jaunais pašmāju mūziķis Kriss Noa (Chris Noah), īstajā vārdā Krists Indrišonoks, sadarbībā ar ierakstu kompāniju "Sony Music Entertainment/Made in Baltics" 20. martā laiž klajā EP jeb minialbumu "Distance", ko prezentēs koncertā 26. septembrī "Palladium Rīga".

Ierakstā atrodamas četras dziesmas, starp tām singls “The Line”, kurš jau ir guvis klausītāju un radiostaciju atbalstu.

"Distance" tapis, sadarbojoties ar britu mūzikas ierakstu producentu Kristoferu Herisu, ar kuru Krists sadarbojās jau iepriekš. Ierakstā piedalījās Mārcis Jukumsons-Jukumnieks (taustiņinstrumentālists), kurš ir arī dziesmu līdzautors, kā arī Jēkabs Zemzaris (bungas), Kaspars Vizulis (ģitāra) un Jānis Polis (bass).

Stāstot par ieraksta tapšanu, Krists atzīst: "Prieks, ka pirms šā ieraksta un ieraksta laikā jau zinājām žanrisko virzienu un aranžiju detaļas, kuras vēlamies dzirdēt dziesmu gala versijās. Tas mums deva mazliet vairāk laika, lai kopā ar producentu ieraksta laikā pievērstu uzmanību dziesmu uzbūvei. Šāda veida izmaiņu veikšana ieraksta procesa laikā bija kaut kas jauns, taču esmu ļoti gandarīts par iznākumu. Nelielās izmaiņas melodijās un harmonijās noteikti nāca kā izaicinājums man, jo attiecīgi procesa gaitā bija nepieciešams mainīt arī dziesmu vārdus, ko paspēt izdarīt pa vidu intensīvai 10 dienu ieraksta sesijai bija vairāk nekā sarežģīti."

Savukārt par EP tituldziesmas stāsts esot šāds: "Tā stāsta par laiku, kurā dzīvojam – nav nepieciešama fiziska klātbūtne, lai izsekotu kāda sev īpaša cilvēka "darbībām", kā rezultātā tā arī nekad nenonākam līdz atkārtotam kontaktam, kas reiz pārtrūcis, neskatoties uz to, ka abas puses to vēlētos. Šī ir dziesma, ko sarakstīju 2017. gadā, esot prom no Latvijas. Tobrīd šķita, ka ir jāsagaida īstais brīdis, kad to ierakstīt, un beidzot tas ir noticis. Atšķirībā no pārējām kompozīcijām, kas atrodamas EP, šī ir manis producēta, un tās aranžējumā ir dzirdama cita manu muzikālo ietekmju šķautne. Manuprāt, sava veida kontrasts mūsdienu popmūzikā ir nepieciešams un dziesma lieliski noslēdz jauno ierakstu."

Noklausies albumu.

Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu