Vīrusa dēļ atcelta populārā seriāla "Draugi" atgriešanās sērija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Februārī tika paziņots, ka par populārā ASV seriāla "Draugi" ("Friends") atgriešanos uz ekrāniem. Par nelaimi seriāla faniem, koronavīrusa dēļ filmēšana ir atlikta uz vēlāku laiku, vēsta "Daily Mail".

Īpašā "Draugu" atkal satikšanās, ko ar nepacietību gaidījuši daudzi seriāla fani, ir jaunāko koronavīrusa "upuri".

Bija paredzēts, ka īpašās epizodes filmēšana sāksies jaunnedēļ, bet ārkārtas situācijas dēļ šis process tiek atlikts uz nenoteiktu laiku. Straumēšanas kanāls "HBO Max" un "Warner Bros." televīzija ir atteikušies sniegt plašākus komentārus, bet ir zināms, ka "Draugi" fani savus iemīļotos tēlus uz ekrāna tik drīz neredzēs koronavīrusa dēļ.

Spekulācijas par īpašo šova atgriešanās epizodi virmoja jau kopš aizvadītā gada beigām, līdz beidzot, februārī tika paziņots, ka vienošanos ar šova veidotājiem Deividu Kreinu un Martu Kaufmani panācis viss "Draugu" panelis.

Dženifera Anistone, Kortnija Koksa, Lisa Kudrova, Mets Lelanks, Metjū Perijs un Deivids Švimmers bija piekrituši atveidot savus tēlus vienā īpašā atkal satikšanās epizodē. Bija paredzēts, ka šī epizode tiktu filmēta bez scenārija.

Visā pasaulē lielu popularitāti iemantojušais seriāls "Draugi" kopumā televīzijas ekrānos bija desmit sezonas un kopumā tam tika uzfilmētas 236 sērijas.

Aina no kulta seriāla "Draugi" (Friends)
Aina no kulta seriāla "Draugi" (Friends)
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu