Uzkopšanas laikā vairākās Rīgas ielās ieviesti apstāšanās un stāvēšanas aizliegumi

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Valsts policijas automašīnas Aspazijas bulvārī
Valsts policijas automašīnas Aspazijas bulvārī Foto: Evija Trifanova/LETA

Saistībā ar Rīgas domes Satiksmes departamenta plānotajiem pavasara uzkopšanas darbiem vairākās Rīgas ielās ieviesti īslaicīgi apstāšanās un stāvēšanas aizliegumi, pavēstīja departamenta pārstāve Ilze Dimante. 

Uzkopšana nepieciešama, lai ielu uzturēšanas dienesti pilnvērtīgi varētu attīrīt brauktuves no ziemas periodā sakrājušajām smiltīm un nogulsnēm. 

Brīdinošie plakāti par gaidāmajām satiksmes organizācijas izmaiņām uzstādīti Pārdaugavas, Teikas, Latgales priekšpilsētas, kā arī Mežaparka ielās.

Autovadītāji aicināti ievērot šīs pagaidu ceļa zīmes ar apstāšanās un stāvēšanas aizliegumiem, lai ielu tīrāmā tehnika varētu savākt ziemā sakrājušos putekļus un smiltis. Satiksmes ierobežojumi būs īslaicīgi un tiks atcelti, tiklīdz ielas tiks attīrītas no smiltīm.

Dimante norādīja, ka ik pavasari ielu uzturēšanas dienesti savāc ziemā uzkrājušās smiltis no ielām un tiltiem. Šobrīd smilšu novākšana un izvešana sākta ielās ar intensīvu satiksmi un sabiedriskā transporta kustību. Vispirms tiek savāktas un izvestas smiltis, tad ikdienas uzturēšanas darbu ietvaros attīrītajās ielās tiks veikta tīrīšana, izmantojot tehniku ar mitrinātāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu