Horoskopu zīmju sliktākās īpašības jeb kas tev "jāpiebremzē"

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Neviens cilvēks nav tikai labs vai slikts - mums katram ir savas stiprās un vājās puses. Starp tām ir arī ieradumi, kas, lai cik nevainīgi sākotnēji šķistu, līdzcilvēkus var novest līdz pacietības robežai, vēsta portāla TVNET krievu valodas versija.

Auns - vienmēr grib būt labāks par citiem

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nav vienkārši nepieciešams pierādīt, ka viņiem ir taisnība - viņiem ir neapstājas, līdz nav visiem ieskaidrojuši, ka viņi ir kļūdījušies. Pat tad, kad šiem uguns stihijas pārstāvjiem nebūt nav taisnība. Tas šiem cilvēkiem ļauj saglabāt iedomu, ka viņi ir labāki par pārējiem. Tiklīdz zem šī zvaigznāja dzimušais saprot, ka kāds atrodas "viņa līmenī", viņi darīs visu, lai kādā jomā paliktu pārāki, šādi saglabājot savu līderību. 

Vērsis - paaugstināti un nesaprotami standarti

Lai arī augsti standarti ne vienmēr ir slikta lieta, reti kurš maina savas ekspektācijas pret sevi un citiem tik viegli kā Vērši. Šie cilvēki vienmēr no visiem gaida labākās viņu versijas, taču, diemžēl, viņu izpratne par to, kas tieši ir labs, regulāri mainās un ir zināms tikai viņiem pašiem. Cilvēkus, kuri ikdienu pavada ar Vērsi, bieži vien piemeklē nepilnvērtības sajūta. Pat cilvēki, kurus Vērši stipri mīl, bieži vien jūt spiedienu kļūt mistiski labākiem.

Dvīņi - sava ego ķīlnieki

Šie gaisa stihijas pārstāvji ir apveltīti ar virkni lielisku īpašību - viņi ir uzticīgi, mīloši, radoši un kaislīgi. Tiesa, viņus bieži vien "iegāž" viņu pašu ego - viņi bieži vien nejūt personīgās robežas un sāk dusmoties, kad kāds atsakās izpildīt viņu iegribas. Tiesa, pēc kāda stingrāka vārda no draugu puses, zem šī zvaigznāja dzimušie apdomājas un ņem steidzīgi izteiktos vārdus atpakaļ.

Vēzis - neracionāli dusmu uzplūdi

Ģimeniskie Vēži ir ļoti emocionāli un jūtīgi - neviens nemāk rūpēties tā, kā šie cilvēki, taču reti kurš tā aizsvilstas dusmās. Kad šie ūdens stihijas pārstāvji saniknojas, viņus ir praktiski neiespējami nomierināt. Lai arī pirmās reizes šāda uguņošana šķiet samērā nekaitīga, pēc kāda laika šis uzvedības modelis sāk pamatīgi tracināt. Vēži ir spējīgi uz paškontroli, taču viņu partneriem nāksies būt ļoti pacietīgiem.

Lauva - alerģija pret kritiku

Viena no veselīgu attiecību galvenajām pazīmēm ir bezjēdzīgu strīdu trūkums - cilvēkiem jāprot dalīties ar savām īstenajām jūtām un godīgi jārunā par to, kas mums patīk un nepatīk. Lauvas zīmes pārstāvji to ar prātu saprot, taču realitātē nespēj uzklausīt pat konstruktīvu savas personības un darbību kritiku. Šie ugunīgie cilvēki mainīsies tikai tad, kad paši nonāks pie secinājuma, ka tam ir jēga. Galvenais uzdevums - pārliecināt Lauvas par jēgas esamību.

Jaunava - pārāk asa reakcija

Šos zemes stihijas pārstāvjus vairums atpazīst pēc viņu nesatricināmā miera - šādu stāvokli šiem cilvēkiem izdodas panākt ar rūpīgu savu emociju slēpšanu. Tā nu Jaunavas bieži vien kļūst par staigājošiem "vulkāniem", kas katras dzīves pārmaiņas un satricinājumus uztver ar pārlieku paranoju un iracionālām bailēm. Šo cilvēku tuviniekiem jāzina, ka Jaunavu saasinātās emocijas nevajadzētu uztvert pārāk nopietni.

Svari - neviens viņiem nav gana labs

Svariem blakus var atrasties tikai viens cilvēks, kuram ir augstāki standarti par viņiem pašiem - zem šī zvaigznāja dzimušo dzīvesbiedri. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nemitīgi vēlas visu romantisko un skaisto, un visbiežāk savu fantāziju piepildījumu meklē savos partneros. Cilvēkiem, kuri ir kopā ar Svariem, jārēķinās ar ļoti augstām prasībām.

Skorpions - vienmēr vēlas vairāk

Lai arī Skorpioni ir ļoti kaislīgi un romantiski, tas šīs pozitīvās iezīmes bieži vien pazūd aiz viņu nežēlīgās humora izjūtas. Sirds dziļumos šie ūdens stihijas pārstāvji vēlas, lai kāds viņus iedrošinātu, mīlētu, un nemitīgi pievērstu viņiem uzmanību un dažkārt signalizē par to, taču daudzus jau ir nobiedējusi viņu brutālā uzvedība.

Strēlnieks - nespēj uzņemties saistības

Strēlnieku pārtneri nekad nevar justies pilnībā droši - lai arī šie uguns stihijas pārstāvji nav neglābjami krāpnieki, viņi vienmēr ar kādu savas būtības daļu domā par jauniem piedzīvojumiem, kādu projektu, jaunām draudzībām vai attiecībām. Tas šo cilvēku tuviniekiem var radīt sajūtu, ka neviens viņiem nekad nebūs gana labs.

Mežāzis - pretošanās pārmaiņām

Šie zemes zīmes pārstāvji vislabāk jūtas tad, kad ir pilnībā pārliecināti par to, kas ir sagaidāms rītdien. Viņus biedē reālās dzīves haoss. Vissmagāk tas ietekmē zem šī zvaigznāja dzimušo romantiskās attiecības - viņi bieži vien pretojas nezināmajam, kļūstot pasīvi, stūrgalvīgi un garlaicīgi.

Ūdensvīrs - viņiem bieži vien ir citas prioritātes

Astrologi brīdina - cilvēkiem, kuri ir izlēmuši savu dzīvi saistīt ar šīs oriģinālās un neatkarīgās Zodiaka zīmes pārstāvjiem, jārēķinās, ka viņiem bieži vien var būt citas prioritātes. Romantiskā dzīve mijas ar darbu, jaunām interesēm un draudzībām. Šie cilvēki nekad kādu nepadarīs par savas dzīves centru, tādēļ Ūdensvīriem blakus var atrasties tikai patiesi stipras personības.

Zivis - pārlieku uzticās savām jūtām

Šie ūdens stihijas pārstāvji ir ļoti emocionāli un to labi apzinās. Viņu lielākā problēma - nespēja uz savām jūtām paraudzīties kritiski. Lai arī šaubas attiecībās ir normāla un dabīga lieta, Zivs zīmes pārstāvji nepārtraukti nododas šaubām un uztver visu pārlieku nopietni. Šo cilvēku tuviniekiem gan nevajadzētu ļoti uztraukties - lai arī zem šī zvaigznāja dzimušie mēdz iepeldēt "dziļos ūdeņos", viņi visbiežāk veiksmīgi iznirst no savu jūtu dzīlēm neskarti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu