Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš inficējies ar koronavīrusu (114)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš Saeimas sēdes laikā.
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš Saeimas sēdes laikā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš sociālajā tīklā “tviter” apstiprinājis faktu, ka ir saslimis ar Covid-19. Sliktās pašsajūtas dēļ viņš pašizolējies jau 17.martā, bet vakar, 20.martā nodevis analīzes.

Šorīt Artusam Kaimiņam piezvanījuši mediķi un apstiprinājuši, ka analīzes uz vīrusu Covid-19 ir pozitīvas. "Es atvainojos visiem, ar kuriem tikos 15. un 16.martā, un aicinu un lūdzu viņus pārbaudīties!" raksta deputāts.

Jautāts, vai tagad pašizolēšanās būs jāievēro visiem Saeimas deputātiem, Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs aģentūrai LETA  teica, ka pašreiz tiek pieņemti lēmumi un "pie tā strādā".

Jau ziņots, ka koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 Latvijā apstiprināta vēl 13 cilvēkiem, tādējādi kopumā saslimušo skaits sasniedzis 124, ziņo Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).  

Pagājušajā diennaktī veikts 1241 izmeklējums personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, savukārt līdz šim Latvijā kopumā veikti 4446 šādi izmeklējumi.

Jau ziņots, ka no piektdienas līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Komentāri (114)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu