Atrasts eBay: unikāls Rolls-Royce limuzīns par "grašiem" (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Unikāls Rolls-Royce limuzīns par "grašiem"
Unikāls Rolls-Royce limuzīns par "grašiem" Foto: eBay

Jau standarta Phantom vai pat Ghost ir pietiekami lieli auto, lai tajos aizmugurē varētu izstiept kājas un justies karaliski. Tomēr, ja gribas sēdēt braukšanai pretējā virzienā, tad gan jāmeklē iespējas veikt speciālu pasūtījumu vai cita iespēja - jāatver eBay.com, kur ik pa laikam "uzpeld" dažādi brīnumi.

Viens šāds brīnums ir lepns Rolls-Royce Ghost baltā krāsā. Neapšaubāmi īpašs auto ar labiem ciltsrakstiem un iekārojams kaut vai tāpēc vien, ka pašreizējais īpašnieks ir zaudējis prātu, jo par mašīnu prasa naudu, kas pielīdzināma lētākā Tesla elektromobiļa cenai.

Ņemot vērā, ka savulaik veselu dienu pavadīju ar Phantom, kas maksā 570 000 eiro, limuzīns par tikai 35 tūkstošiem ASV dolāru, ir vilinošs piedāvājums. Bet piedāvājumam ir āķis. Drīzāk gan - enkurs, jo, izrādās, ka baltais Rolls-Royce, kam attālums starp asīm ir tik garš, ka salonā varētu izvietot divguļamu dīvānu un vēl dažas mēbeles, bet sānos ierīkotas platas papildus durvis, lai iekāpšana būtu maksimāli ērta, patiesībā ir Lincoln.

No leģendārā britu zīmola šajā mašīnā ir tikai nosaukums, priekšējās un aizmugurējās daļas dizains, kā arī riteņu diski. Rolls-Royce logo burti gan tajos vienmēr ir vertikāli. Kā pienākas.

Foto: eBay

Kā jau minēts, patiesībā šis ir pārbūvēts Lincoln. Tas ražots tālajā 2001.gadā un kopš tā laika ir nobraucis 141 tūkstoti jūdžu. Lai gan tas nav maz, īpašnieks automobiļa aprakstā min, ka mašīna ir gandrīz ideālā stāvoklī, ir lēta uzturēšanā un arī apdrošināšanas prēmijas nav kosmiskas. Tāpat tiek minēts fakts, kas varētu uzrunāt kino un Edija Mērfija fanus, jo auto esot piedalījies filmas Coming 2 America uzņemšanā. Tai uz kino ekrāniem jāiznāk 2020.gada nogalē.

Foto: eBay

Var piebilst, ka vairāksolīšana eBay noslēgsies 23.martā, bet pārdevēja plānotie 35 tūkstoši dolāru vēl nav sasniegti. Raksta tapšanas brīdī pēdējais solījums ir 27 100 dolāru.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu