Dziedātājas Dua Lipa jaunais albums klajā nāks nedēļu ātrāk

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Dua Lipa
Dua Lipa Foto: www.dualipa.com

Jaunā albāņu izcelsmes britu popzvaigzne Dua Lipa pārcēlusi sava jaunā studijas albuma "Future Nostalgia" izdošanu - tas dienas gaismu ieraudzīs ātrāk. 

Sākotnēji bija plānots, ka albums iznāks 3. aprīlī, taču tagad tas pārcelts uz šo piektdienu - 27. martu.

Albumā tiks iekļauti šā brīža numur viens globālie hiti "Don’t Start Now" un "Physical". Ieraksts būs pieejams straumēšanas un lejupielādes platformās, kā arī fiziskajos formātos - CD, bilžu disks, zelta kasete, rozā vinils un delux komplekts. Visu varēs iegādāties Dua Lipa mājas lapā.

"Man ir lieliskas ziņas – savu jauno albumu izdošu jau šo piektdien, 27. martā,” saka Dua Lipa. 

"Atrados Lasvegasā, pēc radio šova devos pastaigā, iztīrīt galvu un klausījos austiņās OutKast un No Doubt un domāju, kas ir šajos ierakstos tāds, kāpēc man tie joprojām tik ļoti patīk. Sajūta, ka tie nemaz nav novecojuši. Un kā es varētu šo nostalģisko sajūtu, savas bērnības atmiņas un iedvesmu iekļaut savos ierakstos,” pārdomās dalās 24 gadus vecā Dua Lipa.

Līdztekus ziņām par jaunā albuma iznākšanu pieņemts lēmums pārcelt Anglijas un Eiropas koncertturnejas datumus.

"Ņemot vērā patlaban esošo situāciju visā pasaulē un domājot par ikviena drošību, esam nolēmuši pārcelt koncertus. "Future Nistalgia" koncertturnejas jaunie datumi tiks paziņoti tuvākajā laikā. Drīzumā izziņošu arī pārējos pasaules turnejas datumus. Es gribu doties uz iespējami vairāk vietām," tā Dua Lipa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu