Cienījama vecuma autovadītāja nepārliecinās par manevru un izraisa avāriju Biķernieku ielā (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pirmdien Biķernieku mežā pēkšņi saskrējās divi vieglie auto. Sadursme notika brīdī, kad Mazda automobiļa vadītāja, cienījama vecuma kundze, nepārliecinājās par situāciju uz ceļa un no tā dēvētās kabatiņas izbrauca uz Biķernieku ielas, kur izraisīja sadursmi ar citu vieglo auto, ziņo TV3 raidījums Degpunktā.

"Braucu pa taisno ceļu un skatos, ka stāv. Ja es būtu zinājis, ka viņa brauks mierīgi ārā, tad es būtu bremzējis. Bet nu tomēr cilvēks taču redz, ka brauc mašīnas. Aiz manīm brauca un priekšā brauca. Bet viņa mierīgi sāka stūrēt ārā, un tad jau bija par vēlu. Es paguvu vien labo stūri padot, un ar to arī viss beidzās," stāsta avārijā cietušā Audi šoferis.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Šoreiz citi pa Biķernieku ielu braucošie pamanīja notikušo un paspēja laikus sabremzēties. Turpretī Audi vadītājs trieciena rezultātā pārsita pieri un pēc palīdzības vērsās pie mediķiem, kamēr kundze, kas izraisīja avāriju, cauri tika vien ar izbīli. Par laimi, arī viņas pasažieri, divi mazgadīgi bērni, negadījumā necieta. 

Tiklīdz uz avārijas vietu atbraukušie ceļu policisti piefiksēja avārijas sekas, sasistie auto tika aizvākti no brauktuves un satiksme atjaunota pilnībā. Visticamāk, likumsargiem šoreiz nebūs ilgi jāšķetina avārijas cēloņi un jāskaidro vaininieks, jo negadījumam bija daudz aculiecinieku, kas apstiprināja Audi vadītāja teikto.  

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu