"Dirty Deal Teatro" sākto "Izrāžu-instrukciju" ciklu turpinās dramaturģe Rudene

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

"Dirty Deal Teatro" sākto "Izrāžu-instrukciju" ciklu šodien turpinās dramaturģe Linda Rudene, pavēstīja teātra pārstāve Māra Uzuliņa.

Rudenes "Izrādei-instrukcijai" dots nosaukums "Pieturzīmes". Izrādes dalībnieki varēs interaktīvā veidā risināt astoņas klausāmmīklas, kas veltītas latviešu autoru darbiem. Izrādē piedalīsies arī aktieris Agris Krapivņickis.

TVNET jau ziņoja, ka "Dirty Deal Teatro" uzsācis veidot "Izrāžu-instrukciju" ciklu, lai cilvēki varētu spēlēt un piedzīvot teātri paši, atrodoties mājās vai citā atbildīgā un drošā vietā.

Katru trešdienu plkst.19 kāds no "Dirty Deal Teatro" dramaturgiem sagatavos savu "Izrādi-instrukciju", kuras pamatā būs norādījumi. "Izrādi-instrukciju" veidos dramaturga individuāli piemeklēti vai radīti literāri, vizuāli, audiāli un cita veida materiāli, kas būs pieejami lejupielādei digitāli. Kā pavēstīja Uzuliņa, katru nedēļu izrādes formāts atšķirsies.

Izrāžu cikls norisināsies līdz brīdim, kad teātris atkal varēs atsākt darbību klātienē. "Izrādes-instrukcijas" tiks publicētas "Dirty Deal Teatro" sociālajos tīklos, savukārt izrāžu materiāli vienkopus ir pieejami un lejupielādējami bez maksas, sekojot saitei "ej.uz/izrades_instrukcijas". 

Uzuliņa atgādināja, ka sakarā ar ārkārtas situāciju valstī un valdības noteiktajiem ierobežojumiem publisku pasākumu rīkošanā "Dirty Deal Teatro" līdz 14.aprīlim ieplānotās izrādes nenotiks. Iegādāto biļešu īpašniekus aicina sekot līdzi aktuālajai informācijai teātra mājaslapā un sociālajos tīklos.

Par pārcelto izrāžu datumiem teātris informēs pēc ārkārtas situācijas beigām.

Kā vēstīts, no 13.marta līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu