Svētdienas horoskops: uzzini, ko sola zvaigznes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tev vajadzēs nedaudz laika vienatnei. Šoreiz gribēsi vienkārši izbaudīt klusumu, nedomāt ne par ko. Šāda atslodze noteikti nāks par labu tavai nervu sistēmai, iekšējam emocionālajam līdzsvaram.

VĒRSIS Ieklausies mīļotā cilvēka ieteikumos, tie šodien tev silti noderēs. Līdz pēcpusdienai vari doties uz veikalu, uzkopt māju. Vakarpusē labprāt pievērsīsies ar nākamās darba nedēļas plāniem saistītajam.

DVĪŅI Mājinieku domas brīžiem ļoti krasi atšķirsies no tava viedokļa, taču tas nenozīmē, ka radīsies domstarpības. Nebūt ne, tevi iedvesmos, bagātinās citāds skatījums uz pasauli.

VĒZIS Ja sajūti sevī uzkrājamies negācijas, tiec no tām vaļā ar sporta zāles vai sirsnīgas izrunāšanās palīdzību. Šodien vēlams izvairīties no lielākām ļaužu masām, dodoties pastaigā, izvēlēties atbilstošu apģērbu.

LAUVA Jutekliskums, kaislīgums un erotiskā fantāzija šodien būs savā pilnbriedā. Tev atliek vien cerēt, ka otrajai pusītei būs līdzīgs noskaņojums. Svarīgi savās vēlmēs nekļūt pārlieku uzstājīgam.

JAUNAVA Ja radīsies iespēja papildus nopelnīt, noteikti izmantosi to! Savā rīcībā izrādīsi raksturīgo apzinīgumu un centību. Vakarpusē komunikācijā ar mīļoto var rasties komiski pārpratumi.

SVARI Vēlēsies darīt tikai to, kas neprasa lielu piepūli. Daži Svari klusītēm aizlavīsies no mājas, lai draugu kompānijā varētu kā nākas atpūsties, smelties jaunus enerģijas krājumus.

SKORPIONS Tevi vilinās jautras nestandarta izklaides. Nav izslēgts, pats izdomāsi, kā sagādāt neaizmirstamas emocijas, netērējot tam lielu naudu. Lietišķie Skorpioni aktīvi ģenerēs jaunas peļņas iespējas.

STRĒLNIEKS Jo mazāk sprēgāsi ar dzēlībām, divdomīgām frāzēm, jo saskanīgākas attiecības spēsi uzturēt ar apkārtējiem. Diena vairāk piemērota fiziskām aktivitātēm, sportiskām nodarbēm.

MEŽĀZIS Šodien spēsi veiksmīgi atbrīvoties no visiem ikdienišķajiem uztraukumiem, aizmirst par darba problēmām. Pateicoties pacilātajam garastāvoklim, uzlabosies arīdzan attiecības ar mīļoto cilvēku.

ŪDENSVĪRS Emocijas brīžiem būs grūti savaldīt. Tu galvenokārt saasināti uztversi laulības dzīvē notiekošo, iespējams, pārvērtēsi partnera teiktā patieso nozīmi. Mēģini nomierināt, līdzsvarot sevi!

ZIVIS Izbaudīsi ģimenes klātbūtni, kā arī mājas mierīgo, dvēselisko atmosfēru. Kādam Zivju zīmes pārstāvim var saasināties hroniska kaite, taču, par laimi, cik ātri parādījusies, tik ātri negācija var arī pagaist.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu