Atbalstīsim vietējos ražotājus un uzņēmumus! (4)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Nedēļas sākumā portāls TVNET sociālajā tīklā "Facebook" aicināja mazos uzņēmējus īsumā pastāstīt par saviem uzņēmumiem un tā pakalpojumiem, kas var noderēt mums visiem! Piedāvājam apkopojumu, kurā uzņēmēji, kā arī cilvēki paši pastāsta par kāda mazā uzņēmuma pakalpojumiem. 

Ļoti daudzi mazie uzņēmēji piedāvā pārtikas produktu un ēdiena piegādi, un tie apkopoti šeit. 

- Tā, piemēram, uzņēmums "Filmory" piedāvā video grafiku izstrādi, kas dotajā brīdī palīdzētu visiem uzņēmumiem interneta vidē - video grafikas formātā paskaidrot esošajiem/ topošajiem klientiem kādas preces vai pakalpojumus Jūsu uzņēmums piedāvā.

Plus šim animācijas video veidam ir tāds, ka nav jāiesaista cilvēki filmēšanas procesos, bet attālināti vienojoties mēs varam grafiski izveidot paskaidrojošu animāciju, kas savukārt nodrošina, Jūsu, uzņēmuma darbinieku un citu cilvēku drošību, jo viss notiek attālināti.

Sazināties ar šo uzņēmumu ir iespējams "Facebook" vai arī "info@filmory.lv". 

- Tiek piedāvāti dažāda veida griķu spilveni - dažāda izmēra klasiskie spilvenus gulēšanai; grūtnieču pakaviņi un barošanas spilveni; meditācijas spilveni; kakla pakaviņi; gultas paplātes. Tāpat ir iespējams iegādāties griķu sēnalas spilvena pildījuma nomaiņai. Šobrīd tiek piegādāta bezmaksas piegāde visā Latvijā.

- "WUF kids" ir ģimenes uzņēmums, kas Latvijā ražo bērnu apģērbus un aksesuārus no organiskās kokvilnas ar unikālām Latvijā radītām auduma apdrukām. Iespēja iegādāties mājas lapā un saņemt bez maksas ar OMNIVA vai Express pastu.

- Tiek piedāvātas dabīgā akmens rotas. Kaklarotas, auskari, aproces. Aproces vīriešiem. Īpaši greznas rotas līgavām. Pasūtīt rotas var gan no mājas lapas, gan "Facebook" lapas. Piegāde ar Omnivas starpniecību dažu dienu laikā. Apmaksa ar pārskaitījumu saņemot rēķinu e-pastā.

- "Blackbeard interior" piedāvā iespēju izstrādāt Jūsu ofisam, dzīvoklim vai kādai atsevišķai istabai interjera dizainu. Tas atvieglos arī darbu ar celtniekiem, galdniekiem, elektriķiem utt.

- "Ndeko.lv" piedāvā visa veida žalūzijas, aizkaru izgatavošanu pēc Jūsu izmēriem, tekstila izstrādājumus- dekoratīvos spilvenus, gultas pārklājus, mēbeļu pārsegus u.c. Pasūtījumi tiek pieņemti attālināti. Izstāstīsim, parādīsim materiālus, ieteiksim labākos žalūziju un aizkaru tehniskos un vizuālos risinājumus. Saņem sūtījumu ar kurjeru vai izņem uz vietas salonā!

Zvani, sūti e-pastus vai vienkārši raksti mums ziņu mājaslapā. 

- "Sia Dezincity" ir uzņēmums, kurš veic telpu dezinfekcijas, deratizācijas un dezinsekcijas pakalpojumus. Uzņēmums piedāvā biroju, noliktavu, ražošanas telpu, tirdzniecības platību, privāto, dzīvojamo u.c. telpu apstrādi pret vīrusiem un baktērijām, izmantojot profesionālus dezinfekcijas līdzekļus.

Lai saņemtu papildus informāciju, rakstiet uz e-pastu sia.dezincity@gmail.com vai zvaniet pa tālruni: +37128188899

 - Savukārt "Katrīnas Keramika"  piedāvā smalkas, apzeltītas porcelāna krūzes, apakštasītes, šķīvjus un citi galda piederumus. 100% roku darbs. Iespēja iegādāties rakstot facebook vai instagram profilos. Saņemšanas iespējas - pakomāti.

- Žurnāls “Pikolo” pirmsskolas vecuma bērniem ar radošiem uzdevumiem, stāstu, komiksu. Septiņu žurnālu tapšanā ir piedalījušies 30 Latvijas kultūras pārstāvji - autori un ilustratori. Šobrīd žurnālu komplektam īpaša cena! Sūtām caur Omniva Latvija un Latvijas Pasts.

- Tāpat tiek piedāvātas privātstundas mūzikā tiešsaistē caur "Whatsapp" vai Skype. Piedāvājam gan pieaugušajiem, gan mūzikas skolu audzēkņiem, gan savam priekam apgūt un pilnveidot zināšanas un prasmes mūzikas teorijā, ģitāras spēlē, dziedāšanā, klavierspēlē. Vairāk informācijas zvanot 29378892. 

- Mazais ģimenes uzņēmums "RadiTu" piedāvā preces topošajām māmiņām - vieglu un praktisku dzemdību somu, kas ietver visu nepieciešamo higiēnas preču apkopojumu, lai mammai un bērniņam dzemdību iestādē pavadāmās dienas padarītu īpaši komfortablas! 

Tajā ir 28 preču vienības, kas iepakotas ūdensnecaurlaidīga materiāla somā.  Somai pieejamas divas krāsas. To iespējams iegādāties internetveikalā. Piegāde caur "Omniva" vai Eksperspastu.

-  Paff.lv plašā izvēlē piedāvā rotaļlietas, sedziņas, grabulīšus, lacītes, knupīša turētājus, graužamriņķus, attīstošos kubus, aktivitātes kubus u.c. skaistas un praktiskas lietas. Piegāde visā Latvijā. Rūpīgs roku darbs, katra prece tikai vienā vai pavisam nedaudzos eksemplāros. 

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu