Andris Kivičs publiski nosauc savas sievas Lienes sliktākās īpašības (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Skandalozajam pašmāju mūziķim Andrim Kivičam, viesojoties "YouTube" raidījumā "Dzer vai dari", vienā no uzdevumiem bija jāatklāj, kas ir viņa bijušās sievas Madaras labākās īpašības un tagadējās sievas Lienes sliktākās iezīmes. 

Par savu divu meitu mammu Madaru Kiviču mūziķis izteicās šādi: "Laba mamma, izturīga un neatlaidīga."

Savukārt ar Lienes rakstura īpašību nosaukšanu Kivičam tik raiti nedevās. "Viņas nevar nosaukt par sliktām, bet viņai vajadzētu būt drošākai. Respektīvi, bailes, ko par viņu padomās, vēl joprojām. Un tā, man liekas, nav pārāk laba īpašība. Lienītei gadās, ka viņa neatceras kaut ko svarīgu, kas mani interesē. Kaut kas tāds mistisks ir. Bet viņa principā ir vislabākais cilvēks, ko es esmu saticis. Viņa ir ļoti labsirdīga, ļoti mīļa, saprotoša. Es par viņu tiešām nevaru pateikt neko sliktu," intervijā atklāj Andris, nenosaukdams raidījuma vadītāja prasītās trīs sliktās īpašības. 

Kā zināms, Andris un Liene sāka attiecības 2018. gada nogalē, kad viņš vēl bija oficiāli precējies ar Madaru Kiviču. 2020. gada janvārī skandalozais pārītis mija gredzenus un šobrīd ir bērniņa gaidībās. Gan Andrim, gan Lienei no iepriekšējām attiecībām katram ir trīs bērni. 

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu