Pagājuši 20 gadi: kā Ģirts Timrots uzstādīja kūleņu rekordu Biķerniekos (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma Cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā turpinās stāsts par avārijām ar laimīgu iznākumu motoru sportā kopā ar Ģirtu Timrotu. Bet rubrikā "Lasi instrukciju" spēkus izmēģinās filmas "Dvēseļu putenis" režisors Dzintars Dreibergs.

Turpinot šosezon iesākto stāstu par avārijām motoru sportā, Pauls Timrots uz sarunu aicinājis Ģirtu Timrotu, kurš ir Biķernieku trases kūleņu rekordists. Ģirts joprojām labi atceras pirms 20 gadiem piedzīvoto 4,5 kūleņu avāriju, un skatītājiem parādīs vēsturisku video no sava "lidojuma".

Lai arī skats bija baiss, braucējs tika cauri ar nelielām sekām un kopā ar auto pēc trīs nedēļām ar draugu palīdzību atgriezās uz starta. Kā to paveikt ierobežota budžeta apstākļos, noskaidrosim jaunajā raidījumā. 

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Otrs Ātruma Cilts viesis ir vēsturiskās kara drāmas "Dvēseļu putenis" režisors Dzintars Dreibergs, kuram šoreiz uzticēts izbrauciens ar ačgārno žiguli.

Dzintaram kopš agras jaunības ir īpašas attiecības ar žiguļiem, bet vai viņam patiks arī aplami vadāms spēkrats, uzzināsim rubrikā "Lasi instrukciju".

Šajā Ātruma Cilts sezonā Pauls Timrots turpina meklēt ātrumu, piedzīvojumus un interesantus sarunu biedrus. Ātruma Cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu