Rokgrupa "Harta" piedāvā jauno videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Harta"
"Harta" Foto: publicitātes

Pašmāju smagās mūzikas apvienība "Harta" laidusi klajā jaunu singlu un videoklipu "Rāmais prāts".

2015. gadā dibinātā apvienība, kuras sastāvā ir vokālists Kārlis Kalvišs, ģitāristi Toms Krēsliņš un Matīss Klaviniuss, basists Rolands Ignatjevs un bundzinieks Roberts Cešeiko, gadu pēc savas līdz šim veiksmīgākās dziesmas "Atrunas" izlaišanas piedāvā klausītājiem un skatītājiem vēl vienu jaudīgu darbu ar nosaukumu "Rāmais prāts". 

Video: Harta "Rāmais prāts".

Jaunā singla mūzikas autors ir grupas bundzinieks Roberts, vārdu autors Kārlis, dizaina autors Toms, bet producēšanas pienākumus uzņēmās Rolands un Matīss, kurš arī miksēja un māsterēja dziesmu savā mājas studijā. Bungu ieraksts veikts pie Kārļa Šteinmaņa “KS Records” telpās, Jelgavā. Klipu filmēja un montēja Artūrs Krūmiņš, meitenes tēlu attēlo Ieva Kuzma, bet par grimu parūpējās Gundega Bārzdaine. “Ļoti paveicies, ka varam lielu daļu darba izdarīt paši, pieaicinot labus draugus, kas piesedz tukšās zonas,” uzskata grupa.

"Gadās, ka otrs cilvēks nemaz nav tāds, kā mēs viņu savās galvās esam iedomājušies. Ko darīt, ja sirdi ir aizķēris paša galvā uzburts tēls?" jautā grupa.

"Harta"
"Harta" Foto: publicitātes

Dziesma pieejama visos lielākajos straumēšanas servisos un citās vietnēs no 27. marta!

Grupa līdz šim izdevusi vairākus singlus, kā arī sešus videoklipus, 2019. gadā apvienojot padarīto debijas albumā "Timeline".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu