Tukumā, uzņēmuma "Piejūra" teritorijā deg atkritumi (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: @Valdis_Z

Šodien pēcpusdienā Tukumā, Dienvidu ielā 1, izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas darbiniece Agrita Vītola.

Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ziņo, ka izsaukums uz notikuma vietu, kur deg sapresēti atkritumi, saņemts plkst.16:23. Uz vietas strādā 19 ugunsdzēsēji glābēji, 6 autocisternas, kā arī uzņēmuma [“Piejūra”] traktortehnika. 

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas darbiniece Agrita Vītola aicināja Tukuma iedzīvotājus nedoties vērot ugunsgrēku un nevēdināt telpas.

Latvijas Televīzijas publicētais video mikroblogošanas vietnē "Twitter" liecina, ka, neskatoties uz VUGD lūgumu netuvoties negadījuma vietai, uz ugunsgrēku ieradušies paskatīties vairāk nekā desmit cilvēki, vienlaikus neievērojot arī speciālistu norādes par distances ieturēšanu.

Valsts policijā sacīja, ka kārtības sargi tāpat dežūrē notikuma vietā un mudina cilvēkus nepulcēties ugunsgrēka tuvumā.

Laikraksts “Neatkarīgās Tukuma Ziņas” vēsta, ka ugunsgrēka faktu apstiprinājis arī Atkritumu apsaimniekošanas sabiedrības “Piejūra” vadītājs Ēriks Zaparožecs. Viņš pašlaik dodas uz uzņēmumu, lai tuvāk iepazītos ar situāciju un aplēstu iespējamās ugunsnelaimes sekas.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu