Daugavpils novada pašvaldība izveido portālu vietējo ražotāju produkcijas pasūtīšanai

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Restorāns. Ilustratīvs foto
Restorāns. Ilustratīvs foto Foto: LETA

Daugavpils novada pašvaldība, lai ārkārtējās situācijas laikā atbalstītu vietējos uzņēmumus, izveidojusi portālu ražotāju produkcijas pasūtīšanai, informēja pašvaldībā.

Vietvara novērojusi, ka ārkārtējā situācijā, kad gadatirgi un tirdziņi tika atcelti, aktivizējas iepirkšanās internetā ar piegādi mājās, pērkot pārtiku, apģērbu un citas preces. Tāpēc pašvaldība aicina vietējos izvietot savu informāciju bezmaksas pašvaldības portālā.

Portāls "www.razotsdaugavpilsnovada.lv" ir izveidots ar mērķi atbalstīt vietējos ražotājus, veicināt uzņēmējdarbību novadā, un palīdzēt novada iedzīvotājiem ne tikai ievietot produktus un saņemt pasūtījumus internetā, bet arī vienkopus atrast un nopirkt sava novada produktus un pakalpojumus. 

Kā ziņots, Saeima pagājušajā nedēļā galīgajā lasījumā pieņēma Finanšu ministrijas izstrādāto likumprojektu par valsts apdraudējuma un tā seku novēršanas un pārvarēšanas pasākumiem saistībā ar jaunā koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatību. Likumā vienuviet ietverts plašu valsts atbalsta pasākumu klāsts slimības seku novēršanai, tostarp dīkstāves pabalstu izmaksa darba ņēmējiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu