Atklāta atkritumu degšana Tukumā novērsta; turpinās atsevišķu gruzdošo vietu dzēšana (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: @Marex_N

Līdz šim ir izdevies lokalizēt un novērst atklātu atkritumu degšanu SIA "Atkritumu apsaimniekošanas sabiedrība "Piejūra"" laukumā, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ugunsgrēku lokalizēt izdevies vakar plkst.23.14, savukārt šorīt plkst.7.50 atklāta degšana laukumā tikusi novērsta.

Pašlaik atsevišķās vietās turpinās gruzdošo vietu dzēšana un ar uzņēmums traktortehnikas palīdzību atkritumu krāvumi tiek jaukti un dzēsti.

Kā ziņots, sestdien pēcpusdienā Tukumā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, kurā dega SIA "Atkritumu apsaimniekošanas sabiedrība "Piejūra"" sapresēti atkritumi aptuveni 2000 kvadrātmetru platībā.

SIA "Atkritumu apsaimniekošanas sabiedrība "Piejūra"" uzņēmuma valdes loceklis Ēriks Zaporožecs aģentūrai LETA stāstīja, ka ugunsnelaime, iespējams, izcēlusies no sausās zāles, kura dedzināta uzņēmumam blakus esošajā privātajā teritorijā.

"Ir liecinieki, kuri redzējuši, kā blakus mūsu uzņēmuma teritorijai šodien privātpersonas dedzinājušas kūlu. Valsts policija patlaban strādā notikuma vietā un izmeklēs ugunsgrēka cēloņus," sacīja Zaporožecs.

daļu turētāji ir Jūrmalas pilsētas dome, Talsu novada pašvaldība, Tukuma novada dome, Kandavas novada dome, Engures novada dome un vēl četri dalībnieki.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu