Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Vēlams vairāk uzmanības pievērst savai profesionālajai izaugsmei. Varbūt ir vērts painteresēties par kādiem kursiem. Pilnīgi iespējams, ka spēsi vajadzīgo informāciju atrast interneta plašumos.

VĒRSIS Tev liktenis dos iespējas izmantot savas labākās rakstura īpašības profesionālajā jomā. Proti, neatlaidīgā, mērķtiecīgā un enerģiskā pieeja darba procesam dos patiesi labus rezultātus!

DVĪŅI Tieksies pēc radikālām pārmaiņām, centīsies iedvesmot arī apkārtējos pamēģināt ko jaunu, nebijušu. Taču zvaigznes silti iesaka nesteigties ar jauninājumiem. Labāk turēties pie pārbaudītām vērtībām.

VĒZIS Psiholoģiski saspringta diena. Var nākties tikt galā ar liela apjoma intelektuālo darbu. Attiecībās ar mīļoto nevajadzētu cilāt smagnējus jautājumus un ģimenes budžeta plānošanu labāk atstāt uz citu brīdi.

LAUVA Kāda ar ienākumu palielināšanu saistīta iecere var sevi neattaisnot. Tomēr skumt nav vērts! Labvēlīgs notikumu pavērsiens jau dienas otrajā pusē var radīt atkal jaunas iespējas.

JAUNAVA Ievēro likumu, citu cilvēku tiesības, kā arī atceries, ka tavas intereses neviens nevar aizskart. Jo skaidrāk apzināsies robežu starp labo un ļauno, jo ar mazākām problēmām saskarsies ikdienas gaitās.

SVARI Nav ieteicams skaļi paust savu neapmierinātību par notiekošo, jo darba vidē šodien var valdīt saspringta gaisotne un tavi izteikumi, kritika var izraisīt nevajadzīgi asu pretreakciju no kolēģu puses.

SKORPIONS Kādam Skorpiona zīmes pārstāvim var nākties slēgt ilgtermiņa līgumus, kārtot neparedzētus nekustamā īpašuma jautājumus. Pēcpusdiena piemērota visu veidu pārrunām, plānošanai.

STRĒLNIEKS Līdzcilvēkiem tavas krasās domu maiņas radīs neizpratni. Nevajadzētu pārāk ieslīgt asprātībās! Kaut arī pēc dabas esi apveltīts ar lielisku humora izjūtu, tomēr šodien tavi jociņi var būt pārāk “piparoti”.

MEŽĀZIS Nav vērts uztraukties par katru sīkumu. Pretējā gadījumā paliksi pavisam “bez nerviem”. Labāk centies domāt nedaudz plašākos mērogos, neieslīgstot sīkumainībā. Vakarā iemalko glāzi laba vīna.

ŪDENSVĪRS Tev prātā būs kāds cerīgs projekts, bet trūks naudas, lai to realizētu. Bez sponsoru atbalsta būs grūti iztikt, līdz ar ko nāksies aktīvi meklēt līdzīgi domājošos, lūgt palīdzību kādam no tuvinieku vidus.

ZIVIS Pārsteidzīga rīcība var novest pie materiālajiem zaudējumiem vai juridiskām nepatikšanām. Nelabvēlīga diena darbam ar elektroniskajiem masu saziņas līdzekļiem. Mīlas dzīvē tev smaidīs neapšaubāma veiksme.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu