Horoskopi visai nedēļai

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 30. marta – 5. aprīlim.

AUNS Nedēļa iesāksies ar labu garastāvokli, rosību darba lietās. Tu daudz paspēsi izdarīt, neskatoties uz ārējiem apstākļiem. Pilnīgi iespējams, izpelnīsies priekšniecības atzinību. Nedēļas vidū vēlēsies nedaudz vairāk laika pavadīt vienatnē, tikt galā ar psiholoģiska rakstura jautājumiem, gūt morālu atbalstu. Brīvdienās vairākkārt apliecināsi, ka esi spilgts Ugunīgās stihijas pārstāvis, ka tev piemīt patiesi dienvidniecisks temperaments.

VĒRSIS Neskatoties uz to, ka tev var nākties uzņemties jaunus pienākumus, lielāku atbildības nastu, tu saglabāsi skaidru ticību panākumiem un nesūkstīsies par dzīvi. Biznesa pasaules Vērši apliecinās sevi kā lieliskus organizatorus, nekautrēsies pieņemt drosmīgus un tālejošus lēmumus. Attiecībās ar tuviniekiem izrādīsi patiesu gādību un iejūtību. Mīlas dzīvē pratīsi uzturēt kaislību dzirksti. Nedēļas nogalē būsi noskaņots palutināt gan sevi, gan tuviniekus.

DVĪŅI Nedēļas pirmajā pusē mierā nosēdēt būs grūti, alksi pēc jaunām zināšanām, jauniem iespaidiem. Zvaigznes gan silti iesaka nesteigties ar kardinālu pārmaiņu ieviešanu ikdienā, būt apdomīgākam savās profesionālajās gaitās. Nedēļas otrajā pusē kļūsi nedaudz nosvērtāks, lūkosies pēc ilgtermiņa ieguvumiem. Nav izslēgts, pateicoties veiksmīgam darījumam, izdosies uzlabot materiālo stāvokli. Kopdzīvē ar otro pusīti centies būt atklātāks, emocionāli atraisītāks.

VĒZIS Liela nozīme būs tam, vai spēsi sekmīgi aizstāvēt savas profesionālās intereses, neļausi apkārtējiem novērst uzmanību no patiesi svarīgām lietām. Katrā ziņā labais noskaņojums un draudzīgā attieksme pret līdzgaitniekiem noteikti palīdzēs sasniegt kāroto! Materiālos jautājumus labāk kārtot nedēļas vidū. Turpretim, radošās lietas tev sekmēsies nedēļas sākumā un izskaņā. Mājas dzīvē ne viss noritēs pēc tava prāta, taču tas nenozīmē, ka tāpēc celsi traci. Tieši pretēji, būsi pretimnākošs un saprotošs.

LAUVA Spēsi pielāgoties mainīgajai situācijai, gūt panākumus, neskatoties uz sarežģījumiem un neprognozējamo notikumu gaitu. Šonedēļ veiksies gan radošajos aizsākumos, gan lietišķajā jomā. Būtiski saglabāt pozitīvu skatījumu uz dzīvi, kā arī neļauties pārmērībām tēriņos. Ģimenes locekļi brīžiem var pārsteigt ar savu rīcību, radīt zināmu neizpratni. Esi pielaidīgāks, mums katram reiz gadās brīži, kad esam ekscentriskāki, nesavaldīgāki vai haotiskāki.

JAUNAVA Nedēļas pirmajā pusē nebūs viegli sabalansēt savas un apkārtējo intereses, vajadzības. Nāksies pieņemt ne vienu vien kompromisa lēmumu, lai tiktu pie vajadzīgā rezultāta. Darba jomā tu droši varēsi paļauties uz sev piemītošajām analītiskajām dotībām, organizatora talantu un prasmi atstāt par sevi zinoša, pašpārliecināta

profesionāļa iespaidu. Sākot ar ceturtdienu, vajadzēs vairāk uzmanības koncentrēt mājās notiekošajam, attiecībām ar mīļoto. Sevišķi kaislīgus brīžus var piedzīvot Jaunavas, kuras nesen sākušas jaunu kopdzīvi.

SVARI Šis var būt pārmaiņu periods tavā karjerā, darbības lauciņā. Nav izslēgts, radīsies jaunas izaugsmes iespējas, taču ar tām būs saistīti arī jauni izaicinājumi, nopietnāka atbildības nasta. Lielu nozīmi panākumos spēlēs tuvinieku atbalsts, padomi, morālais iedrošinājums. Nav izslēgts, kādam Svaru zīmes pārstāvim aktualizēsies nekustamā īpašuma jautājumi, ar mājokļa remontu, labiekārtošanu saistītās nianses. Mīlas dzīvē alksi pēc jaunām sajūtām, piedzīvojumiem.

SKORPIONS Daudz domāsi par dzīves patiesajām vērtībām, par to, cik daudz esi sasniedzis un cik vēl mērķu priekšā. Tava filozofiskā attieksme pret notiekošo var veicināt derīgas atziņas, palīdzēs iegūt psiholoģisko mieru, nostabilizēt emocionālo līdzsvaru. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi diezgan tiešs, lietišķs, līdzīgu attieksmi gaidīsi arīdzan pretī. Taču zvaigznes čukst priekšā, ka šonedēļ derētu biežāk pasmaidīt, pajokot, būt draudzīgākam, bezrūpīgākam.

STRĒLNIEKS Šonedēļ vajadzēs krietni papūlēties, lai tiktu galā ar visiem darbiem, mājas dzīvi. Enerģijas tev, protams, pietiks, jautājums - vai spēsi būt gana pacietīgs, savaldīgs. Ja sajūti sevī uzkrājamies negatīvās emocijas, spriedzi, no tās vislabāk palīdzēs atbrīvoties sportiska rakstura aktivitātes, pastaigas svaigā gaisā. Nedēļa solās būt interesanta erotiskajā plānā, jo tavas fantāzijas, iekšējās kaislības neļaus snauduļot.

MEŽĀZIS Darbi lēnām, bet pārliecinoši ritēs uz priekšu. Tev tik atliks neuztraukties par katru sīkumu un sekot līdzi paveiktā kvalitātei. Nav izslēgts, nāksies pievērsties ar mantojumiem vai tieslietām saistītiem jautājumiem. Darba vidē var parādīties persona, kura izrādīs nepārprotamas simpātijas, taču tu nebūsi īsti noskaņots dienesta romānam. Attiecībās ar ģimenes locekļiem būsi prasīgs, bet vienlaikus ļoti gādīgs un uzmanīgs.

ŪDENSVĪRS Psiholoģiskās nianses, emocionālā nostāja var nedaudz traucēt pilnvērtīgi koncentrēties darba jautājumiem. Vēlams veltīt pienācīgi daudz laika zemapziņā notiekošajam, izrunāties ar kādu uzticamu un dzīves gudru cilvēku. Līdzko būsi sakārtojis savu iekšējo pasauli, darba jautājumi ies uz urā. Nedēļas nogalē meklēsi iespējas būt kopā ar līdzīgi domājošajiem. Un nav svarīgi, vai tas notiks klātienē vai ar moderno tehnoloģiju palīdzību.

ZIVIS Nedēļas sākumā centies būt sistemātiskāks, apdomīgāks savā rīcībā. Sevišķi uzmanīgam derētu būt, risinot materiāla rakstura jautājumus, slēdzot dažāda veida līgumus. Vieglāk pie panākumiem tiks Zivis, kuras saistītas ar mākslas pasauli, izklaides jomu. Nedēļas otrajā pusē alksi pēc kā jauna, krāšņa, nebijuša. Ikdienišķās lietas var padarīt tevi nedaudz apātisku, nomāktu. Taču pienākuma apziņa liks pilnībā īstenot dotos solījumus, profesionālos pienākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu