Tiešraidē skatāma komiķa Rūdolfa Kugrēna stāvizrāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

No kultūras nama "Wiktorija" 1. aprīlī plkst.20.30 interneta tiešraidē būs skatāmā komiķa Rūdolfa Kugrēna stāvizrāde "Kā to ņem", informē kultūras nama pārstāvis Uldis Meļķis.

Reaģējot uz šā brīža situāciju pasaulē, kad baudīt kultūru klātienē ir teju neiespējami, kultūras nams "Wiktorija", Liepājā, turpina ciklu "Straumē", aicinot skatītājus palikt mājās un vienlaikus turpināt būt klātesošiem kultūras notikumos.

1. aprīlī, kad daudzviet pasaulē svin Joku dienu, Kugrēns stāvizrādē centīsies nolikt malā savu viedokli un uz dzīves situācijām, parādībām un attiecībām paskatīties no dažādiem skatu punktiem, pavēstīja Meļķis, uzsverot, ka stāvizrādes formāts paliek nemainīgs - "viens komiķis, viens mikrofons, viena ar pusi stunda smieklu, absurda un trāpīgu novērojumu".

Izrādes autors un izpildītājs Kugrēns pavēstīja, ka stāvizrādē centīsies saprast, kā uz pasauli, situācijām, lietām un vietām skatās ne tikai viņš pats, bet arī citas paaudzes un citi cilvēki.

"Man šķiet, jo vairāk izproti citus cilvēkus, jo vieglāk varētu būt dalīt pasauli ar viņiem,"

izrādes nosaukumu skaidroja Kugrēns.

Meļķis uzsvēra, ka komiķis sola izrādes materiālu papildināt arī ar svaigākajiem jokiem par šī brīža situāciju, ko kopā piedzīvojam.

Rūdolfs Kugrēns
Rūdolfs Kugrēns Foto: publicitātes

Kugrēns ir aktīvs "stand up" apvienības "Comedy Latvia" biedrs, pasākumu un raidījumu vadītājs. Patlaban viņš vada sporta raidījumu "Ūdenszeļļi". Plašāku atpazīstamību viņš ieguvis kā viens no komiķiem, kas tradicionāli veido sarunu festivāla "Lampa" notikumu "Politiķu cepiens".

Stāvizrāde "Kā to ņem" pirmizrādi piedzīvoja pagājušā gada 30.decembrī, un kopš tā brīža Rīgā un citviet Latvijā to ir noskatījušies gandrīz 2000 skatītāju.

Kultūras nama "Wiktorija" radošās komandas pārstāvji norāda, ka līdz šim viņu īstenotie pasākumi tiešraidē ir grupas "Līvi" koncerts un Goda teātra izrāde "Bļitka". "Tie ir apliecinājuši, ka šis ir veids, kā turpināt piedāvāt ļaudīm kultūru un izklaidi apstākļos, kad kultūras nama durvis apmeklētājiem ir slēgtas," pavēstīja kultūras nama radošā komanda, norādot, ka tiešraidi nodrošinās studija "Voyvi".

Biļetes uz tiešraidi nopērkamas "www.bezrindas.lv". Katram pircējam, kurš iegādāsies biļeti, tiks nosūtīta pieeja tiešraidei. Tādējādi izrādi par vienas biļetes cenu varēs vērot visi tie, kuri atrodas vienkopus - vienā dzīvojamā vietā.

Notikuma vietā, kultūras namā "Wiktorija" atradīsies tikai izrādes dalībnieki, filmētāji un tehniskais personāls, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu