Valkas novadā ar medību ieroci sašauts vīrietis (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ivars Soikāns/LETA

Pagājušajā sestdienā, 28.martā, Valkas novadā, kādā mājas pagalmā ar medību ieroci sašauts vīrietis. Iespējamā vainīgā persona aizturēta notikuma vietā. Aizturētajam vīrietim tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu.

Sestdien Valsts policija saņēma informāciju, ka Valkas novadā kādā mājas pagalmā sašauts vīrietis. Policija nekavējoties reaģēja uz saņemto informāciju un notikuma vietā ieradās Valsts policijas Speciālo uzdevumu bataljona un Valkas iecirkņa policisti. Ierodoties norādītajā adresē, policisti konstatēja, ka saņemtā informācija ir patiesa. Policisti noskaidroja, ka starp diviem vīriešiem izcēlies konflikts. Tā rezultātā 1947. gadā dzimis vīrietis ar medību ieroci sašāvis otru vīrieti. Policisti notikuma vietā aizturēja iespējamo vainīgo personu, savukārt cietušais vīrietis nogādāts medicīnas iestādē. Notikuma vietā izņemti arī vairāki medību ieroči un patronas.

Saistībā ar notikušo pret aizturēto vīrieti uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 15. panta 4. daļā, 116. panta, proti, par slepkavības mēģinājumu. Par šādu noziegumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem

30. martā, aizturētajam vīrietim tiesa piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu. Izmeklēšanas interesēs plašāki komentāri netiks sniegti.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu