Tiešraides arhīvs: Koalīcijas partneri informē par jaunākajiem lēmumiem saistībā ar Covid-19

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: NMPD

Šodien notika Sadarbības sanāksmes sēde, kuru vadīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš. Pēc sanāksmes tika organizēta preses konference.

Pēdējā diennaktī konstatējot vēl 29 saslimušos, Covid-19 pacientu skaits Latvijā pieaudzis līdz 376

Jaunā koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 pēdējā diennaktī apstiprināta vēl 29 cilvēkiem, līdz ar to kopumā ar to valstī saslimuši 376 cilvēki, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Kopumā 28 pacienti ārstējas slimnīcās, tai skaitā 25 ar vidēju slimības gaitu, bet trīs - ar smagu slimības gaitu.

Iepriekšējā diennaktī veikti 502 izmeklējumi personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, bet līdz šim kopumā Latvijā veikti 14 307 Covid-19 testi.

Jau ziņots, ka no 13.marta līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Papildus līdz šim spēkā esošajiem ierobežojumiem, svētdien valdība nolēma, ka turpmāk, neievērojot divu metru distanci, vienlaicīgi pulcēties publiskās iekštelpās un ārtelpās varēs ne vairāk kā divas personas, cilvēki, kas dzīvo vienā mājsaimniecībā, vecāki un to nepilngadīgie bērni, kā arī personas, kuras veic darba vai dienesta pienākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu