Ignorē luksofora sarkano signālu un izraisa avāriju

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Automašīnu Rīgas ielās kļūst aizvien mazāk un arī sastrēgumu gandrīz nav. Taču ceļu policistiem darba tāpat netrūkst, jo avārijas aizvien notiek visai bieži.

Tā, piemēram, Ilūkstes un Augusta Deglava ielu krustojumā aizvadītās piektdienas rītā ap deviņiem saskrējās divi spēkrati - mikroautobuss Renault, kas brauca pa Ilūkstes ielu Lubānas ielas virzienā, un vieglais auto Volkswagen, kas no centra traucās uz Dreiliņu pusi. 

Kā ziņo TV3 raidījums Degpunktā, negadījums, iespējams, notika tādēļ, ka viens no autovadītājiem rupji pārkāpa satiksmes noteikumus, ignorējot luksofora aizliedzošo gaismas signālu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Mēs braucām pie zaļās gaismas, bet šoferis no tās puses [no centra] traucās. Tiešām traucās. Pretējā pusē, rindā, visas mašīnas stāvēja. Bet viņš - pa to joslu. Mēs braucām pie zaļās gaismas, viņš pie sarkanās," notikumus atstāsta Renault vadītājs Jevgēņijs.

Volkswagen vadītājs raidījumam atteicās komentēt notikušo. Lai gan mašīnas ir bojātas visnotaļ pamatīgi, cietuši ir tikai dzelži, bet cilvēkiem mediķu palīdzība nebija vajadzīga. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Ar apdrošinātājiem gribu vienoties. Mašīnu žēl. Mēs braucām uz celtniecības pēc būvmateriāliem dzīvokļa remontam," - tā Jevgēņijs.

Vairāk skaties Degpunktā sižetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu