"Sony" savu svarīgāko filmu pirmizrādes pārceļ uz 2021. gadu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Morbius"
"Morbius" Foto: publicitātes

Filmu studija "Sony" paziņojusi, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ šogad plānoto lielbudžeta filmu pirmizrādes pārcels uz 2021. gadu. 

Šis lēmums skars tādas filmas kā "Morbius", "Ghostbusters: Afterlife" un "Peter Rabbit 2: The Runaway".

Jaunajai komiksu filmai par vampīru Morbiusu, kurā galveno lomu atveido aktieris un dziedātājs Džareds Leto (Jared Leto), pie skatītājiem vajadzēja nonākt šā gada 31. jūlijā, taču tas notiks tikai nākamgad 19. martā. 

Zinātnieka Maikla Morbiusa tēls "Marvel" komiksu pasaulē pazīstams no Zirnekļcilvēka grāmatām. 

Džareds Leto filmā "Morbius"
Džareds Leto filmā "Morbius" Foto: Ekrānuzņēmums

Filmas "Ghostbusters" ("Spoku mednieki") turpinājums pārcelts no šā gada 10. jūlija uz 2021. gada 5. martu, savukārt ģimenes animācijas filma "Peter Rabbit 2" ("Trusītis Pēterītis 2") no 7. augusta uz 2021. gada 15. janvāri.  

Pārcelts arī topošās aktiera Toma Henksa (Tom Hanks) kara filmas "Greyhound" iznākšanas datums. 

Arī citas filmu studijas pārcēlušas savu lielbudžeta filmu iznākšanas laiku. Nesen kompānijas "Walt Disney" un "Marvel" paziņojušas, ka viņu kopīgās filmas "Black Widow" ("Melnā atraitne") izdošana pārcelta uz vēlāku laiku.

Viena no pirmajām filmām, kas pārcelta, bija jaunākā Džeimsa Bonda lente "No Time to Die".

Astoņas dienas pirms nonākšanas uz lielajiem ekrāniem apturēta arī šausmu filmas "Klusā pasaule" otrās daļas "Klusā pasaule 2" ("A Quiet Place: Part II") izlaišana. Kompānijai "Paramount" šāds lēmums izmaksājis 30 miljonus dolāru. Filmā galveno lomu atveido godalgotā aktrise Emīlija Blanta (Emily Blunt), savukārt to režisējis Blantas dzīvesbiedrs, aktieris Džons Krasinskis. 

Aplūko foto no pirmizrādes!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu