Samanta Tīna komentē savu dzīvi pēc Eirovīzijas atcelšanas (3)

Ekskluzīvi TVNET
Elza Jēkabsone
, Izklaides ziņu žurnāliste
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 8. februārī, konkursa “Supernova 2020” finālā uzvarēja Samanta Tīna ar dziesmu “Still Breathing”. Tieši viņai šā gada maijā bija paredzēts pārstāvēt Latviju 65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Roterdamā, Nīderlandē, taču koronavīrusa dēļ šis pasākums tika atcelts. Intervijā ar Samantu noskaidrojām, kā viņa jūtas pēc visa notikušā un kā vēl koronavīruss ietekmējis viņas plānus tuvākajā nākotnē.

Kā jūties pēc Eirovīzijas atcelšanas? Pirmais trieciens jau pagājis.

Pārāk laimīga un priecīga neesmu, jo viens no maniem sapņiem ir sasniegts beidzot tikai kā "gandrīz". Jā pirmais trieciens par visu kopējo situāciju norimis, taču tas par sevi ik dienas atgādina.

Video: Samantas Tīnas "Supernovas" dziesma "Still Breathing"

Redzēju, ka jau esi ievērojusi mēmi par sevi – Samanta Karan-Tīna. Izrādās, ļoti atbilstoši pasaulē un valstī notiekošajam tavu vārdu var pārveidot.

Jā, šajā visā situācijā un notiekošajā ir jāsaglabā vēss prāts un jāprot par sevi pasmieties, lai liktu šajā tumšajā periodā sasmīdināt citus kaut kā. Man nav problēmu pašai par sevi pasmieties! Šajā epidēmijas laikā mana dziesma "Still Breathing" ieguva pavisam citu vēstījumu.

Vai vīruss ir atcēlis arī tavus ceļošanas un koncertu plānus?

Jā, tas skāris visus un visu! Atcēlās mana muzikāla projekta "Historia de un amor" koncerttūre Lietuvā, paspējām tik nospēlēt pirmizrādi Viļņā. Atcēlās visi plānotie prezentācijas pasākumi - vismaz piecās valstīs, kur bijām uzaicināti kā viesi Eirovīzijas kontekstā - Izraēla, Spānija, Nīderlande, UK, Krievija). Atcēlusies arī mana Latvijas tūre, kas bija plānota rudenī uz nākošo gadu, ar Raimonda Paula mūziku un romu tautas mūziķiem "Ame Roma". Un, protams, arī TV šovs "Četri uz koferiem".

Daudziem izklaides industrijā strādājošajiem tagad ir grūti “savilkt galus” – kā ir ar tevi?

Cenšamies, kā varam! Ir veikti iekrājumi, kas apstiprina, ka tādi ir jāveido!

Ko tu dari mājās, lai “nesajuktu prātā”, sēžot savās četrās (vai vairāk) sienās?

Mēs kopā ar manu draugu Kašeru esam izdomājuši savu apģērba līniju - džemperīšus ar #Bučiņāāās un #piķisnavproblēma, šie vārdi kļuvuši populāri dažādās amizantās situācijās, mums ceļojot kopā "Četri uz koferiem". Cilvēkiem tas palicis atmiņā, un pirmo kolekciju mums izpirka 24 stundu laikā! Jau gatavojam jaunu!

Vai tu pievienojies “Amoralles” izaicinājumam būt skaistai arī mājās? 

Sievietei vienmēr ir jābūt skaistai - es nerunāju par kosmētiku un augstpapēžu kurpēm mājās, bet gan par šarmu un harmonijas skaistumu, siltumu, ko tā izstaro, kas ir vienāds ar sievietes skaistumu.

Redzēju, ka esi piekritusi būt arī raidījumā “Slavenības bez filtra”. Kas tevi mudināja piekrist šim piedāvājumam?

Sākotnēji tas bija plāns, kā skatītājiem parādīt Eirovīzijas gatavošanās aizkulises, jo man vienmēr šķiet, ka cilvēki "Supernovā" izvēlas nobalsojot, un tad tas pazūd no citu acīm, jo ir darbos līdz ausīm iekšā. Man gribējās padalīties, kā mums iet visās viesvalstīs, kā uztraucamies, kā gatavojamies, kā pārdzīvojam, kā priecājamies un kā galu galā prezentējam savu valsti... Eirovīzija ir atcelta.

Kā ir ar tevi dzīvē – saki visu bez filtra vai vienmēr kārtīgi apdomā, ko saki?

Es cenšos filtrēt.

Ko varam no tevis sagaidīt tuvākajā vai tālākajā nākotnē?

Ir jācenšas palikt veseliem, ko novēlu arī visiem lasītājiem, tad arī pēc šī haosa ar veselu un vēsu prātu - domāsim, darīsim.

Video: Still Breathing- Eurovision 2020 (Monsta Goes Bananas But Still Breathing Remix)

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu