"Pica Lulū" sākusi nodrošināt pārtikas un saimniecības preču piegādes

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere / LETA

Picērijas "Pica Lulū" pārvaldītājs un franšīzes turētājs "Later LTD" sācis nodrošināt pārtikas un saimniecības preču piegādes uz mājām, aģentūru LETA informēja "Later LTD" mārketinga un pārdošanas vadītāja Agnese Puriņa.

Viņa skaidroja, ka ārkārtējās situācijas laikā ir svarīgi pielāgoties mainīgajiem apstākļiem un tirgus izmaiņām. Tāpēc, lai noturētu darbiniekus, pakalpojumu klāsts papildināts ar pārtikas un saimniecības preču piegādi.

Puriņa aģentūrai LETA atklāja, ka patlaban kompānija nodrošinās piegādes tikai Rīgā, savukārt tuvākajās nedēļās piegādes teritoriju plānots paplašināt, iekļaujot arī Rīgas reģionu. Pasūtījuma minimālā summa ir 20 eiro, bet piegādes maksa ir 4,9 eiro.

"Kā jau daudziem ēdināšanas uzņēmumiem, arī "Picai Lulū" šajā situācijā ir krities apgrozījums, un arī mums ir nācies aizvērt dažas picērijas uz nenoteiktu laiku. Rūpējoties par darbinieku noturēšanu, lai varētu nodrošināt komandai stabilas darba vietas, meklējam arvien jaunus risinājumus," atzīmēja "Pica Lulū" direktore Maija Zariņa.  

Viņa piebilda, ka, aicinot visus palikt mājās un rūpēties par savu un līdzcilvēku veselību, uzņēmums izveidojis "Lulū Bodi", kur klientiem būs iespēja atrast nepieciešamākās pārtikas un saimniecības preces ikdienai.

"Later Ltd" zīmolam "Pica Lulū" ir 17 picērijas, kas atrodas Rīgā, Jūrmalā, Ādažos un Jelgavā. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 300 darbinieku.

2018.gadā "Later LTD" strādāja ar 6,967 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 28,6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 12,8% un bija 379 219 eiro, liecina "Firmas.lv" dati. Savukārt kompānijas 2019.gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

Kompānijas "Later LTD" reģistrēta 1993.gadā, un tās pamatkapitāls ir 157 620 eiro. Kompānija pieder Elmāram Ronaldam Tannim (50%), Pēterim Intam Ruģelim (40%) un Ievai Sūniņai (10%).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu