Beļģijā un Lielbritānijā no Covid-19 miruši pusaudži (5)

TVNET/EuroNews
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Beļģijā pēc inficēšanās ar jauno koronavīrusu mirusi 12 gadus veca meitene, bet Lielbritānijā - 13 gadus vecs zēns, vēsta "Euronews".

Tiek uzskatīts, ka tie ir līdz šim jaunākie Covid-19 upuri katrā no valstīm.

Par 12 gadus vecās meitenes nāvi tika paziņots Beļģijas Veselības dienesta preses konferencē pēc informācijas par aizvadītajā diennaktī hospitalizēto un mirušo cilvēku skaitu.

"Šis ir emocionāli grūts brīdis, jo iesaistīts bērns. Tas satraucis arī medicīnas un zinātnes jomu darbiniekus," norādīja dienesta pārstāvis Emanuels Andrē. "Domās esam ar ģimeni un draugiem. Tas ir ārkārtīgi rets, taču briesmīgs notikums."

Meitenei trīs dienas esot bijis drudzis. Viņai veikts Covid-19 tests, kas izrādījās pozitīvs.

Pirms tam jaunākais Covid-19 upuris Beļģijā bija 30 gadus veca medmāsa, vēsta Beļģijas mediji.

Dažas stundas pēc Beļģijas preses konferences Lielbritānija nāca klajā ar paziņojumu, ka slimnīcā Londonā miris 13 gadus vecs zēns.

"Diemžēl mūžībā aizgājis 13 gadus vecs zēns, kuram bija Covid-19. Domās esam ar viņa ģimeni un izsakām tai līdzjūtību," sacīja slimnīcas pārstāvis. Līdzekļu vākšanas platformā "GoFundMe" uzsāktā kampaņā zēns identificēts kā Ismails. Tajā teikts, ka viņam neesot bijušas iepriekšējas veselības problēmas.

Pagājušonedēļ Francija paziņoja, ka no Covid-19 mirusi 16 gadus veca jauniete, kurai neesot bijušas nekādas veselības problēmas.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu