Medijs: Rīgas "Dinamo" varētu nolīgt slavena Zviedrijas hokejista dēlu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" varētu nolīgt divus zviedru aizsargus, vēsta "Sport-Express". Viens no viņiem ir dēls divkārtējam Stenlija kausa ieguvējam.

Rīgas "Dinamo" sastāvu varētu papildināt 28 gadus vecais Filips Samuelsons, kurš šosezon spēlēja Zviedrijas augstākās līgas komandā "Leksands IF".

Samuelsonam ir vairāk nekā 500 spēļu pieredze Amerikas Hokeja līgā (AHL). Viņš arī piedalījies 13 mačos Nacionālajā hokeja līgā (NHL), pārstāvot Pitsburgas "Penguins" un Arizonas "Coyotes".

Viņa tēvs Ulfs Samuelsons karjerā vairāk nekā 1000 spēles aizvadīja NHL. Viņš kopā ar Pitsburgas "Penguins" komandu izcīnīja Stenlija kausu 1991. un 1992. gadā.

Filips Samuelsons šosezon Zviedrijas čempionātā 42 spēlēs guva 1 vārtus un veica 6 rezultatīvas piespēles.

Savukārt otrs zviedru aizsargs, kuru Rīgas "Dinamo" varētu nolīgt, ir 24 gadus vecais Lukass Jonsons.

Viņš šosezon pārstāvēja Zviedrijas augstākās līgas klubu "Farjestad BK", kura sastāvā aizsargs 48 mačos guva 3 vārtus un izpildīja 13 rezultatīvas piespēles.

Laika posmā no 2017. līdz 2019. gadam Jonsons divas sezonas spēlēja Somijas pazīstamajā klubā TPS, bet pārējo hokejista karjeru viņš pavadījis Zviedrijā.

Zviedrijas medijs "Hockey News" vēsta, ka Rīgas "Dinamo" sastāvu varētu papildināt arī kanādiešu uzbrucējs Kriss Desouza.

Pašlaik līgumi nākamajai sezonai Rīgas "Dinamo" ir tikai ar četriem spēlētājiem - Emīlu Ģēģeri, Jāni Švanenbergu, Reini Liepiņu un Krievijas hokejistu Kirilu Sļepecu. Slepecam līgums ir līdz pat 2022. gada 30. aprīlim, bet trim latviešiem līdz nākamā gada aprīļa beigām.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu