Ignorējot STOP zīmi, izraisa smagu avāriju uz Liepājas šosejas (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Кадр сюжета Degpunktā

Uz Liepājas šosejas, vietā, kur tā krustojas ar autoceļu Jelgava – Tukums, automašīnu avārijas notiek regulāri un sekas vienmēr ir nopietnas. 

Šajā neregulējamajā krustojumā, priekšroka ir tiem šoferiem, kuri brauc pa Liepājas šoseju. Tiem, kuri šosejai piebrauc no Tukuma vai Jelgavas puses, ir jāapstājas pie STOP zīmes. Tieši šīs zīmes neievērošana beidzās nelāgi kādam Audi un mikroautobusam Renault, jo vieglais auto, faktiski nebremzējot, izbrauca priekšā mikroautobusam un sadursme bija neizbēgama.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kā raidījumam TV3 raidījumam Degpunktā atklāj Audi pasažieris, viņi braukuši no Tukuma puses, taču pirms krustojuma nav nostrādājušas bremzes.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"No turienes braucām, mums priekšā stāvēja fūre. Tur zālē pēdas ir, mēs to fūri nedaudz apbraucām, gribējām bremzēt. Automašīnas priekša jau bija ārā, bet no turienes mikroautobuss brauca. Un mikroautobus mūs "noslaucīja"," stāsta Audi pasažieris.

Mikroautobusa šoferis, kurš pēc sadursmes brīnumainā kārtā spēja savaldīt savu auto, arīdzan tika cauri bez jebkādām traumām. Necieta arī viņam blakus sēdošā meita.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Viņiem bremzes nenostrādāja vai aizmirsa nospiest. Jo te pie STOP zīmes stāvēja viens smagais. Es nācu no Rīgas, smagais mierīgi stāvēja un pēkšņi smagajam garām "mauc" viens Audi. Es nemaz nepaspēju piebremzēt, kā viņš man te lika sānos...Es to galīgi negaidīju. Vēl pirms radara paskatījos, bija 90 kilometri stundā. Ja viņš būtu priekšā trāpījis, tad būtu "sūdi un dūmi". Bet mēs bijām smuki piesprādzējušies beņķīšos un pašiem nekādas problēmas nav," stāsta Renault vadītājs Aigars.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Visticamāk, šoreiz izmeklēšana ies raiti, jo Audi šoferis savu vainu nenoliedz. Turklāt likumsargiem ir pietiekami daudz citu pierādījumu, tai skaitā Renault busiņa reģistratora video.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu