"Gemoss" sācis tirdzniecību interneta veikalā (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Saldumi. Ilustratīvs foto.
Saldumi. Ilustratīvs foto. Foto: Ieva LÅ«ka / LETA

Bāru, restorānu un viesnīcu aprīkojuma tirgotāja, kā arī riekstu un žāvēto augļu importētājs "Gemoss" sācis tirdzniecību internetā, atverot e-veikalu, informēja uzņēmuma vadītāja Ieva Treija.

Līdz šim uzņēmuma produkcijas tirdzniecība notika četrās tirdzniecības vietās Latvijā - trīs Rīgā un viena Liepājā, kā arī ar tirdzniecības aģentu palīdzību.

Treija uzsvēra, ka pēdējā laikā piedzīvots ievērojami liels kritums "HoReCa" darbības procesos, līdz ar to uzņēmums nolēmis vairāk uzrunāt tieši virtuves entuziastus un mājražotājus. "Esošā situācija, kura liek mainīties un maina iepirkšanās paradumus citiem, lika mums vēl vairāk iespringt un divu nedēļu laikā pielikt pēdējos punktus, lai kļūtu pieejami, neizejot no ofisa vai mājas," sacīja Treija.

Viņa norādīja, ka "Gemoss" turpina strādāt pie uzlabojumiem. Patlaban e-veikals paredzēts sortimenta iepazīšanai pārtikas ražotājiem un sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem, kā arī visiem tiem, kuriem kulinārija un gatavošana, izmantojot profesionālu inventāru, ir aizrautība un dzīvesveids. 

"Jaunā situācija liek mums paskatīties citādāk uz visu, novērtēt to, kas mums ir, tāpēc esam atvērti sadarbībai ar mazajiem Latvijas ražotājiem, lai atvieglotu viņu produkcijas ceļu līdz klientam," teica "Gemoss" vadītāja. 

Viņa skaidroja, ka "Gemoss" e-veikala pakalpojums strādā kā jebkura internetveikala platforma - izvēlas preces, veic apmaksu un izvēlas preču saņemšanas veidu. 

Kā aģentūrai LETA pastāstīja "Gemoss" mārketinga projektu vadītāja Zane Bitmane, patlaban "Gemoss" piedāvās divus saņemšanas veidus - saņemt sagatavotu pasūtījumu veikalā vai caur "Omniva" pakomātiem. Savukārt, ja "Omniva" piegādes būs noslogotas, piegādi līdz mājām nodrošinās "Gemoss" šoferi. Piegādes nodrošinās visā Latvijā, un tās piegādes maksa būs 2,99 eiro. 

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Gemoss" 2018.gadā strādāja ar 25,801 miljona eiro apgrozījumu un 1,639 miljonu eiro peļņu. "Gemoss" reģistrēta 1993.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir viens miljons eiro, bet tā vienīgā īpašniece ir Treija.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu