Igaunijā jau 11 nāves gadījumi ar Covid-19

TVNET/LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Igaunijā nāves gadījumu skaits ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 pieaudzis līdz 11, savukārt apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits palielinājies līdz 858.

Pēc Igaunijas Veselības departamenta ceturtdien publiskotajām ziņām, no trešdienas rīta līdz ceturtdienas rītam ar Covid-19 miruši seši cilvēki - 87  un 73 gadus vecas sievietes un 77 gadus vecs vīrietis Kuresāres slimnīcā, 92 gadus veca sieviete un 55 gadus vecs vīrietis Tartu Universitātes slimnīcā, kā arī 86 gadus veca sieviete Ziemeļigaunijas reģionālajā slimnīcā Tallinā.

Iepriekš trīs nāves gadījumi tika reģistrēti pagājušajā nedēļā, bet divi - šonedēļ. Visi pieci mirušie bija vairāk nekā 80 gadu veci.

Aizvadītajā diennaktī Igaunijā apstiprināti 79 inficēšanās gadījumi ar koronavīrusu, līdz ar to kopējais inficēšanās gadījumu skaits pieaudzis līdz 858.

Pavisam Igaunijā veiktas 14 725 analīzes, lai noteiktu inficēšanos ar jauno koronavīrusu, bet no trešdienas rīta plkst. 7 līdz ceturtdienas rīta plkst. 7 veiktas 1372 analīzes.

85 saslimušie ārstējās slimnīcā, no tiem 16 nepieciešama intensīvā terapija.

Lietuvā līdz šim reģistrēti astoņi nāves gadījumi ar Covid-19, bet Latvijā nāves gadījumi nav bijuši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu