Brīnumi notiek: bijušais F-1 boss 89 gadu vecumā atkal kļūs par tēvu (8)

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Bērnijs Eklstouns ar sievu Fabiānu
Bērnijs Eklstouns ar sievu Fabiānu Foto: LaPresse/Scanpix

Bijušais Formula 1 cirka vadītājs, 89 gadus vecais brits Bērnijs Eklstouns acīmredzot ir pie labas veselības. Viņš ne tikai aktīvi seko līdzi notikumiem lielajā sportā un prognozē, ka šā gada čempionāts nemaz nenotiks, bet arī rūpējas par papildinājumu Eklstounu dzimtā.

Proti, virkne ārvalstu mediju, tai skaitā AutoBild.de, F1-Insider.com un PlanetF1.com, vēsta, ka Eklstouns drīzumā jau ceturto reizi kļūs par tēvu.

Mazulim, kura dzimums netiek atklāts, pasaulē jānāk jūlijā. Tas notiks Brazīlijā, kur Bērnijs ar sev tuvākajām personām šobrīd aizvada dienas pašizolācijā.

Brazīlija ir viņa pašreizējās sievas Fabiānas (41) dzimtene, un šeit, Sanpaulu pievārtē, arī atrodas kafijas plantācija, kuru F-1 virtuves eksperts iegādājās pirms pieciem gadiem.

Foto: SUNARA/CROPIX/SIPA/ScanPix

Nekas diži aizraujošs karantīnas ikdienā nenotiek, tādēļ Eklstouns nodarbojas ar pasaules izzināšanu. AutoBild raksta, ka viņš cita starpā vērojot un studējot savu vistu uzvedību, kā arī pats dodoties uz kūti pēc svaigi dētām olām brokastīm.

Agrāk to darījuši padotie, taču karantīnas ierobežojumu dēļ apmeklējumi īpašumā ir ierobežoti.

Bērnijam Eklstounam jau ir trīs meitas no iepriekšējām divām laulībām. Petrai ir 31 gads, Tamārai - 35, bet Deborai - 65 gadi.

Nobeigumā jāpiebilst, ka Eklstouns, kad vēlreiz kļūs par tēvu, nebūt nebūs jaunākais tētis. Šis tituls un vieta Ginesa rekordu grāmatā pēc AutoBild informācijas, pieder kādam 96 gadus vecam amerikānim. Ciešs Eklstouna draugs, grupas The Rolling Stones solists Miks Džegers par tēvu pēdējo reizi kļuva 73 gadu vecumā, bet Holivudas leģenda Klints Īstvuds 66 gadu vecumā, bet Liverpūles populārākās grupas dalībnieks sers Pols Makartnijs to paveica, kad bija 61 gadu vecs.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu