#paliecmājās ⟩ Endrū Loids Vēbers piedāvā skatīties savus mūziklus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Endrū Loids Vēbers
Endrū Loids Vēbers Foto: Ekrānuzņēmums

Slavenais britu komponists sers Endrū Loids Vēbers (Andrew Lloyd Webber) šonedēļ paziņojis, ka pandēmijas laikā katru piektdienu mājās sēdētājiem bez maksas piedāvās tiešsaistē noskatīties vienu no saviem mūzikliem. 

72 gadus vecais komponists par to paziņoja uzrunā video vietnes "Youtube" kanālā "The Shows Must Go On!" ("Izrādei jāturpinās!"). Tieši šajā kanālā arī katru piektdienu tiks publicēts kāds no Vēbera mūzikliem. 

Pirmā izrāde "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat" jau šovakar plkst. 20:00.

Video: Vēbera paziņojums.

Mūzikla ieraksts pēc pirmizrādes "Youtube" skatītājiem būs pieejams vēl 48 stundas.

Nākampiektdien, Lieldienu laikā, tiks piedāvāts viens no slavenākajiem Vēbera darbiem - "Jēzus Kristus superzvaigzne" (Jesus Christ Superstar, 1970).

Par saviem darbiem Vēbers ir saņēmis dažādus apbalvojumus, tai skaitā četras Grammy un septiņas Tony balvas. Par dziesmu "You Must Love Me" filmai "Evita" (1996) Vēbers ieguva Amerikas Kinoakadēmijas balvu "Oskars" un Zelta Globusa balvu (kopā ar teksta autoru Timu Raisu). Vēl divas reizes bijis nominēts Amerikas Kinoakadēmijas balvai par labākajām oriģināldziesmām un muzikālo adaptāciju filmai "Jēzus Kristus superzvaigzne" (1973), kā arī par dziesmu "Learn to Be Lonely" filmai "Operas spoks" (2004).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu