#paliecmājās ⟩ Noskaties grupas "Laime pilnīga" interviju LTV pirms TVNET koncerta tiešraides

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupas "Laime pilnīga" basģitārists Jānis Olekšs un šo tiešraižu idejas autors Mārtiņš Pētersons
Grupas "Laime pilnīga" basģitārists Jānis Olekšs un šo tiešraižu idejas autors Mārtiņš Pētersons Foto: LTV

Pirms šovakar gaidāmā trešā TVNET tiešraides koncerta, kurā visus mājās sēdētājus priecēs rokgrupa "Laime pilnīga", grupas basģitārists Jānis Olekšs un koncertu idejas autors Mārtiņš Pētersons ar "Skype" starpniecību viesojās LTV raidījumā "Rīta panorāma". "Šā brīža apstākļi ir tādi, ka šāda iespēja uzspēlēt ir kā pagodinājums," intervijā saka Olekšs. 

"Sajūta ir citādāka, ir jocīgi, ka blakām nav cilvēku aplausu, neviens nesauc atkārtot," piebilst basģitārists. "Tas viss ir ļoti emocionāli."

Atgādinām, ka pirmā grupa, kas mūs priecēja ar savu sniegumu piektdienas, 27. marta vakarā, bija modernā roka apvienība "Indygo", otrdien mūs izklaidēja Lauris Valters, savukārt šovakar, piektdien, 3. aprīlī, plkst. 19 koncertu sniegs "Laime pilnīga".

Rīta panorāma: Skype intervija ar Jāni Olekšu un Mārtiņu Pētersonu pirms TVNET vakara koncerta

Rokgrupa "Laime pilnīga" dibināta 2006. gadā. Grupa izdevusi vairākus albumus, nesenākais no tiem 2019. gada rudenī izdotais EP "Atoms", kā arī veiksmīgi piedalījusies tādos konkursos kā "Supernova", "Cocacola Soundwave", "Roka leģions" u.c. 

Plānots, ka koncertsērija turpināsies regulāri - divas reizes nedēļā. Katru otrdienu un piektdienu. Mūziķus izziņosim īsu brīdi pirms katras koncerta tiešraides. Patīkamu klausīšanos! 

Koncertus palīdz realizēt pasākumu tehniskā nodrošinājuma kompānija "3S".

Laura Valtera koncerta ieraksts:

Galerija:

Grupas "Indygo" koncerta ieraksts:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu