Tiešraides arhīvs: informē par aktualitātēm saistībā ar Covid-19 izplatību Latvijā (17)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Veselības ministrija piektdien rīko preses konferenci, kurā informē par aktualitātēm saistībā ar koronavīrusa izraisītās slimības Covid-19 izplatību Latvijā.

Preses konferencē piedalās Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs un Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Neatliekamās medicīnas un pacientu uzņemšanas klīnikas vadītājs Aleksejs Višņakovs.

Piektdien Latvijā konstatēts pirmais Covid-19 slimnieka nāves gadījums - nāves iemesls gan nebija jaunais koronavīruss, bet citas hroniskas saslimšanas, informē Veselības ministrijā (VM).

SPKC apkopotā informācija liecina, ka pēdējā diennaktī Covid-19 apstiprināta vēl 35 cilvēkiem, bet kopumā ar to valstī saslimuši 493 cilvēki.

Iepriekšējā diennaktī veikti 1364 izmeklējumi personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, bet līdz šim kopumā Latvijā veikti 18 198 Covid-19 testi.

No 13.marta līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Komentāri (17)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu