Atjaunota "Latvijas balzama" ražotā dezinfekcijas līdzekļa pieejamība internetveikalā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Alkohola ražotāja "Latvijas balzams" ražotā dezinfekcijas līdzekļa "Virudes" pieejamība "Latvijas balzams veikalu" internetveikalā šodien atjaunota, aģentūru LETA informēja to apvienojošajā holdingā "Amber Beverage Group".

"Amber Beverage Group" atzīmēja, ka minimālais pasūtījuma daudzums internetveikalā ir trīs kanniņas "Virudes". Tāpat dezinfekcijas līdzekli var iegādāties"Latvijas balzams veikalos" Rīgā un Latvijas lielākajās reģionālajās pilsētās.

"Esam pārliecinājušies, ka šoreiz mūsu online sistēma spēs izturēt pat ārkārtēji augstu pieprasījumu un šis produkts pietiks visiem interesentiem," teica specializēto dzērienu veikalu ķēdes "Latvijas balzams veikalu" tīkla direktore Oļesja Saveļjeva.

Interneta veikalā īstenotos pasūtījumus "Latvijas balzams veikali" nogādās Rīgas un Pierīgas iedzīvotājiem uz mājām vai darba vietā.

LETA jau vēstīja, ka saskaņā ar "Latvijas balzams veikalu" aģentūrai LETA 31.martā pausto, "Virudes" tobrīd nebija pieejams iegādei internetā lielā pieprasījuma dēļ, kamdēļ bija jāiepauzē tiešsaistes tirdzniecība, lai būtu iespējams primāri nodrošināt dezinfekcijas līdzekļus visos "Latvijas balzams veikalos".

LETA jau ziņoja, ka "Latvijas balzams" dezinfekcijas līdzekli "Virudes" izstrādāja, vadoties pēc Pasaules Veselības organizācijas ieteiktās receptūras, lai risinātu jautājumu par nepietiekamu dezinfekcijas līdzekļu pieejamību valstī. Sākotnēji "Latvijas balzams" plānoja dienā saražot sešas tonnas dezinfekcijas līdzekļa, bet vēlāk, ņemot vērā lielo pieprasījumu, ražošanas jauda tika palielināta līdz 20 tonnām dienā, un pēcāk - no 20 līdz pat 30 tonnām dezinfektanta dienā.

"Latvijas balzama" akcijas kotē biržas "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā. Kopš 2015.gada uzņēmums ir daļa no "Amber Beverage Group".

"Latvijas balzams veikali" ir specializēts alkoholisko dzērienu tirdzniecības tīkls, kurā ietilpst 48 veikali. Tostarp 36 veikali atrodas Rīgā, savukārt 12 veikali - dažādās Latvijas reģionālajās pilsētās. Kopš 2015.gada veikalu tīkls iekļauts starptautiskajā "Amber Beverage Group Holding" sastāvā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu