SPECIĀLI TVNET ⟩ Amerikānis un latvietis par Covid-19 epidēmiju Amerikā (3)

Jānis Vingris
, Žurnālists
CopyLinkedIn Draugiem X
Jānis Vingris sarunā ar Losandželosas iedzīvotāju Riveru
Jānis Vingris sarunā ar Losandželosas iedzīvotāju Riveru Foto: kadrs no video

Jaunākie dati no Amerikas liecina par strauju Covid-19 inficēto un mirušo pieaugumu. Sarunas brīdī ar amerikāni Riveru Losandželosā un latvieti Artūru Ņujorkā inficēto skaits ASV bija 265 506, bet mirušo - 6786.

Rivers stāsta, ka kalifornieši epidēmiju uztver ļoti nopietni un jau no paša sākuma gandrīz visi ir izolējušies mājās un dodas uz pārtikas veikaliem un darbu tikai tad, ja tiešām ir vajadzība. Rivers uzskata, ka tieši tāpēc Kalifornija ir labākā situācijā nekā Ņujorka vai citi austrumu štati - Ņūorleāna, Konektikuta un citas vietas, kur sagaidāms epidēmijas uzliesmojums. 

"Amerikāņi ir brīnišķīgi cilvēki, kad vajag savākties. Neskatoties uz medijos atspoguļoto par politisko un rasu dalījumu, mēs spējam savākties," saka Rivers.

Ņujorkā dzīvojošais Artūrs atklāj, ka uz ielas iziet reti, un arī apliecina, ka ielas Ņujorkā, tāpat kā Losandželosā, ir gandrīz tukšas. Viņš ir pārliecināts, ka kopā ar ģimeni koronavīrusu jau ir izslimojuši gada sākumā. Artūrs netic Fox News un CNN televīzijai, ir pārliecināts, ka biedējošo vīrusu var izslimot ar dabīgiem līdzekļiem, spēcīgu imūnsistēmu un ar Baltkrievijas paracetamola palīdzību.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu