Kalvenē kravas auto uz pārbrauktuves taranējis pasažieru vilcienu (34)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: https://www.facebook.com/TalbraucejuFanuKlubs

Šorīt Aizputes novadā kravas automašīna uz dzelzceļa pārbrauktuves ietriekusies pasažieru vilciena Liepāja-Rīga pēdējā vagonā, pastāstīja VAS "Pasažieru vilciens" Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Agnese Līcīte.

Negadījuma dēļ uz laiku ir daļēji slēgta uz Liepājas šosejas pie Kalvenes esošā dzelzceļa pārbrauktuve.

Negadījuma rezultātā pasažieru vilciena pēdējais vagons notriekts no sliedēm un sasvēries sāņus, bet kravas automašīna ir stipri sadragāta un apgāzusies, vien piekabe palikusi uz riteņiem.

Foto: https://www.facebook.com/TalbraucejuFanuKlubs
Foto: https://www.facebook.com/TalbraucejuFanuKlubs

Kā pastāstīja Līcīte, avārijas brīdī vilcienā bijuši četri cilvēki - viens pasažieris otrajā vagonā, divi konduktori un viens mašīnists. Neviens no šiem četriem cilvēkiem nav cietis, taču traumas guvis kravas automašīnas vadītājs.

Foto: https://www.facebook.com/TalbraucejuFanuKlubs

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā apstiprināja, ka negadījumā cietis viens cilvēks, kurš nogādāts slimnīcā vidēji smagā stāvoklī, taču pie samaņas. Cietušajam ir dažādas traumas, taču viņa veselības stāvoklis vēl tiek izmeklēts. Pārējie trīs negadījumā iesaistītie no mediķu palīdzības atteikušies.

No aculiecinieku uzņemtajiem fotoattēliem noprotams, ka sadursmē iesaistītā kravas automašīna paredzēta piena pārvadāšanai - tai uz piekabē esošās cisternas rakstīts "Piens".

Līdz negadījuma seku likvidēšanai ir slēgta Liepājas šosejas 156.kilometrā esošās dzelzceļa pārbrauktuves viena josla. VAS "Latvijas valsts ceļi" informē, ka notikuma vietu ir iespējams apbraukt pa autoceļu P115 Kuldīga-Aizpute-Līči vai P112 Aizpute-Kalvene.

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu