Kašera un viņa mīļotais par stipru attiecību vērtībām un sapni par bērniem (13)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis) ar mīļoto vīrieti Jāni Miņinu, viesojoties Maijas Rozītes-Krištopanes sarunu raidījumā "Personība", atklāj, kāds ir abu saticīgās ģimenes galvenais balsts, kā arī savus plānus par laulībām un abu bērniem. 

"Mēs esam ģimene un mums ir svarīga laulības legalizēšana. Es priecātos, ja varētu ne tikai caur Instagram parādīt, ka man ir vīrs! Es būtu priecīgs, ja varētu to legāli izdarīt.

Mums visiem gribas būt kādam piederīgam un, ja tev ir blakus cilvēks, ko tu mīli, ko tu cieni un ar kuru tu esi kopā visur - tā piederības sajūta jebkādam pārim būtu svarīga. Ka man ir blakus cilvēks, ko es mīlu un zinu, ka mīlēšu līdz mūža galam," par laulībām raidījumā sirds silti izsakās Jāni Miņins.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasher (Kašers) Blums-Blumanis (@kasher_bb) on

Raidījumā abiem tiek jautāts par šo stipro attiecību noslēpumu jeb par to, kas ir tās visaugstāk vērtētās vērtības attiecībās.

"Tā ir, pirmkārt, cieņa. Cieņa vienam pret otru ir galvenais attiecību balsts. Ja cieņa pazūd, tu vari būvēt, izsapņot jebkādas pilis; tad nekas nav iespējams.

Mums ir ļoti spēcīgas jūtas vienam pret otru, cieņa, vilkme un es dievinu skatīties, kā viņš sasniedz savus mērķus. Parasti es biju tas, kam patīk iet visur pa priekšu, bet tagad man gribas palikt tā kā nedaudz viņa ēnā - grūst viņu pa priekšu," raidījumā ar savām sajūtām atklāti dalās Kašers. 

Pāris plāno arī savā ģimenē uzaudzināt bērnus? "Mēs plānojam divus bērnus," izsakās Jānis. Uz to Kašers tomēr piebilst: "Bet jāsāk ar sunīti!" "Bet, ja nopietni - bērns ir plānos un tas ievirzīsies tad, kad tam ir jāievirzās. Mēs šobrīd esam pašā sākumā visā. Bet, tā kā mūsu mērķi ir identiski, es domāju, ka mēs visu sasniegsim," pārliecināts ir Jānis. 

Pāris par savām attiecībām paziņoja pērnā gada novembrī. 

Lai abiem noteikti izdodas sasniegt savus mērķus, vairāk interesanto sarunu skaties Maijas Rozītes-Krištopanes sarunu raidījumā "Personība"!

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu