Glābjot briežus, izraisa smagu avāriju ar kravas auto (19)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Aptuveni 20 kilometrus garais asfaltētais ceļa posms starp Iecavu un Baldoni ir ar visai nelielu satiksmes intensitāti.

Aptuveni puse ceļa ved cauri mežam, kas apgrūtina pārredzamību līkumos. Turklāt mežā asu līkumu netrūkst. Iespējams, tieši šie faktori ar kādu kravas automašīnas MAN vadītāju izspēlēja ļaunu joku trešdien pēcpusdienā, ziņo TV3 raidījums Degpunktā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Braucot Iecavas virzienā, aiz viena no pagriezieniem kravas mašīnas priekšā pēkšņi parādījās bariņš briežu, kuri pastaigājās pa ceļu. Mēģinot izvairīties no sadursmes ar meža dzīvniekiem, vadītājs strauji bremzēja, taču zaudēja kontroli pār spēkratu, noslīdēja no ceļa un avarēja grāvī.

"Nu te ir ļoti daudz briežu. Vienkārši cilvēks gribēja briežus paglāb un tā sanāca," stāsta avārijas aculiecinieks Einārs un piebilst, ka negadījumā iesaistīts tikai kravas auto un vadītājs par laimi palicis dzīvs, lai gan kabīne bijusi samīcīta un viņu no tās atbrīvot sākotnēji nav bijis iespējams.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Palīgā avarējušā auto vadītājam atsteidzās trīs glābēju brigādes un vēl viens kravas auto ar manipulatoru. Aptuveni 20 minūtes ilgā operācijā MAN vadītājs atbrīvots no kabīnes un ar salīdzinoši vieglām traumām nodots mediķu aprūpē.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu