Iereibuši jaunieši aizņemas auto un Meņģelē taranē pagastmājas žogu (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Nakts vidū Ogres pusē, sēžot pie “Renault” stūres, pa Meņģeles pagasta ielām traucās kāda jauniešu kompānija. Vienā no galvenajiem miesta ceļiem jautrajiem braucējiem gadījās ķibele - šoferis pārcentās un spēcīgi taranēja pagasta mājas žogu.

"Man teica, ka brīvdienās puikas sadzērušies braukuši. Kaut kādi vietējie jaunieši. Žogs bija "nonests", līdz pat mājas stūrim viņi bija aiztesuši ar visu žogu, ar visām puķēm, visu, visu, visu," stāsta Meņģeles pastniece.

Ņemot vērā, ka nakts vidū neviens no apkārtējiem notikušo neredzēja un liecinieku avārijai nebija, jaunieši ar sadauzītās automašīnas šoferi priekšgalā metās bēgt, vēsta TV3 raidījums Degpunktā. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Viņiem pagaidām ir izdevies izvairīties no atbildības, jo policijai trūkst informācijas par aizdomās turamajiem. Pagasta pārvalde ar iecirkni jau ir sazinājusies un nepacietīgi gaida izmeklēšanas virzību.

"Tas ir noticis naktī, šis te negadījums un aprēķinātie zaudējumi policijai ir iesniegti. 680 eiro," norāda Meņģeles pagasta pārvaldes vadītāja Ieva Jermacāne.

Policija evakuēja sadauzīto "Renault" un aizrakstīja vēstuli tā īpašniekam. Tiesa, pagaidām nav zināms, kas tieši sēdēja pie stūres un, vai transportlīdzeklis maz paņemts ar saimnieka atļauju.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu